![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Priss O$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | Ж43715 Priss O. Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits [] // Ukrainian Food Journal, 2016. т.Т. 5,N № 1.-С.16-26
| 2. | Ж24320 Osokina N. Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 4/11.-С.16-22
| 3. | Ж24320 Priss O. Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 6/11.-С.27-34
| 4. | Ж24320 Dzyuba N. Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with abalanced potassium-protein composition [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 1/11.-С.33-39
| 5. | Ж24320 Osokina N. Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 2/11.-С.39-47
|
|
|