1. |
Рябченко О. Д. Інвестування і приватизація підприємств харчосмакової промисловості в Україні / О. Д. Рябченко, О. В. Савченко, Г. Г. Тарасенко, Н. Г. Панченко, О. С. Вовк, О. П. Бахтир, Т. С. Рябчун. - Х. : Основа, 1999. - 76 c. - Бібліогр.: 189 назв. - укp.Розглянуто методологію, основні форми і методи процесу інвестування та приватизації в харчосмаковій промисловості України. Пропонуються рекомендації щодо рішень економічних, соціальних, науково-технічних проблем за допомогою приватизації підприємств олійножирової, кондитерської і пивоварної промисловості України. Проведено теоретичне обгрунтування підходів до формування механізму приватизації та державного регулювання підприємств у їх взаємозв'язку та взаємозалежності. Авторами розроблено інструментарій, який забезпечує вирішення вказаної проблеми, яка має велике значення у сучасних умовах розвитку національної економіки. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.70-56 + У9(4УКР)306.70-4
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА591451 Пошук видання у каталогах НБУВ
|