Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=ВА594882$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Кравців Р. Й. 
Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина" / Р. Й. Кравців, Ю. І. Остап'юк. - Л., 1999. - 248 c. - Бібліогр.: 66 назв. - укp.

Наведено основні методи визначення доброякісності, техно-хімічного аналізу, бактеріологічного дослідження, ветеринарно-санітарного контролю ковбасних виробів і копченостей. Висвітлено питання впливу різних факторів на технологічні процеси їх виготовлення, наведено оцінку якості ковбас і копченостей після випуску з цеху та правила їх продажу в торговельній мережі. Викладено основні санітарно-гігієнічні вимоги щодо ковбасних цехів, а також методику виготовлення ковбас і копченостей за домашніх умов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.852 я73 + П817.11 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА594882 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського