1. |
П'ятницька Н. О. Автоматизована інформаційна система менеджменту громадського харчування : Навч. посіб. / Н. О. П'ятницька, В. Т. П'ятницький, О. М. Григоренко; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 2000. - 140 c. - (Менеджмент). - Бібліогр.: 19 назв. - укp.Наведено основні вимоги до інформаційного забезпечення виробничого менеджменту підприємств громадського харчування, який базується на основі сучасної технології обробки інформації. Запропоновано методику комплексної автоматизованої обробки інформації про рух продукції від входу у підприємство як соціально-економічну систему до виходу у вигляді готової продукції та послуг. Проаналізовано функції управління - планування, облік і контроль, регулювання, які можуть бути реалізовані завдяки вирішенню завдань торгово-виробничих підрозділів громадського харчування на базі методологічної, інформаційної та організаційної єдності. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.0-212.85 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА596921 Пошук видання у каталогах НБУВ
|