1. |
Соколенко А. І. Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування / А. І. Соколенко, В. Б. Костін, К. В. Васильківський, О. Ю. Шевченко, В. Й. Лензіон, В. Г. Рєзнік; ред.: А. І. Соколенко. - К. : АртЕк, 2000. - 306 c. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.Розглянуто питання про енергетичні поля впливу, обробку харчових продуктів опроміненням, змінним електричним струмом, магнітними полями, акустичними методами, а також детально розглянуто засоби стерилізації, консервування, хімічної обробки продуктів тощо, спрямовані на забезпечення подовження терміну зберігання та зменшення втрат готової продукції, збереження її якісних показників. Наведено методи, технології та обладнання для обробки продукції, спрогнозовано напрями удосконалення методів обробки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-909 + Л81
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА604398 Пошук видання у каталогах НБУВ
|