1. |
Богомолов О. В. Технологія переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий, О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, О. О. Гринченко, Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак, І. М. Фоміна, Н. В. Верешко, Ю. І. Токолов; ред.: О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий. - Х. : Вид-во Навч.-метод. центру заоч. навчання с.-г. вузів України, 2001. - 239 c. - (Підруч. та учб. посіб.). - Бібліогр.: 25 назв. - укp.Висвітлено технологічні аспекти виробництва м'ясопродуктів. Наведено інформацію про особливості, склад, властивості м'ясної сировини. Розглянуто питання, пов'язані зі зберіганням м'яса та м'ясопродуктів. Досліджено технологію переробки м'ясної сировини. Описано технологію виробництва молочних продуктів. Вміщено інформацію про хімічний склад, фізико-хімічні та технологічні властивості молока. Індекс рубрикатора НБУВ: Л92я73-1 + Л932я73-1 + Л95я73-1
Шифр НБУВ: ВА611745 Пошук видання у каталогах НБУВ
|