Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=ВА629513$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Крисанов Д. Ф. 
Економіко-екологічні проблеми харчової промисловості України / Д. Ф. Крисанов; Ін-т економіки НАН України. - К., 2002. - 247 c. - Бібліогр.: с. 179-194. - укp.

На підставі офіційних статистичних даних, результатів монографічних обстежень розглянуто економіко-екологічні проблеми розвитку підприємств вітчизняної харчової промисловості, наведено напрями та механізми їх розв'язання на сучасному етапі здійснення ринкових і структурних трансформацій у переробній сфері АПК. Висвітлено організаційні, техніко-технологічні аспекти її функціонування за ринкових умов господарювання. Проаналізовано особливості підготовки рекомендацій для забезпечення докорінної техніко-технологічної модернізації підприємтсв переробної сфери АПК, зміцнення їх прямих зв'язків з агровиробниками та збільшення виробництва сільськогосподарської продукції, підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняних продуктів харчування, посилення екологізації процесів підготовки та переробки сировини, утилізації відходів і очищення стічних вод.

На основании официальных статистических данных, а также результатов монографических обследований рассмотрены экономико-экологические проблемы развития предприятий отечественной пищевой промышленности. Приведены направления и механизмы их решения на современном этапе осуществления рыночных и структурных трансформаций в перерабатывающей сфере АПК. Освещены организационные, технико-технологические аспекты ее функционирования в рыночных условиях хозяйствования. Проанализированы особенности подготовки рекомендаций, направленных на обеспечение коренной технико-технологической модернизации предприятий перерабатывающей сферы АПК, укрепление их прямых связей с агропроизводителями и увеличение производства сельскохозяйственной продукции, повышение качества и конкурентоспособности отечественных продуктов питания, усиление экологизации процессов подготовки и переработки сырья, утилизации отходов и очищения сточных вод.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-28

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА629513 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського