1. |
Карпенко В. Д. Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., що навч. за спец. "Технологія харчування" / В. Д. Карпенко, А. Л. Рогова, В. Г. Шкарупа, О. І. Положишнікова, М. І. Пилипей; Укоопспілка, Навч.-метод. центр "Укоопосвіта". - К. : НМЦ "Укоопосвіта", 2003. - 248 c. - укp.Розглянуто питання щодо організації виробництва й обслуговування на підприємствах громадського харчування, зокрема, організації виробництва кулінарної продукції. Запропоновано класифікацію даних підприємств. Висвітлено аспекти організації постачання, оперативного планування виробництва, а також планування та наукової організації праці. Розглянуто проблеми маркетингу в громадському харчуванні. Рассмотрены вопросы организации производства и обслуживания на предприятиях общественного питания, в частности, кулинарной продукции. Предложена классификация данных предприятий. Освещены аспекты организации снабжения, оперативного планирования производства, а также планирования и научной организации труда. Освещены проблемы маркетинга в общественном питании. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424я73 + Л99я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА636972 Пошук видання у каталогах НБУВ
|