1. |
Колтунов В. А. Прогнозування збереження якості продовольчих товарів / В. А. Колтунов; Київ нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2002. - 198 c. - Бібліогр.: с. 198. - укp.Висвітлено особливості програмування виробництва високоякісних продуктів з підвищеним строком зберігання, а також основні біологічні закони та закони землеробства, наукові засади програмування врожаїв. Уперше у світовій практичній діяльності наведено методи визначення потенційної збереженості картоплі та дворічних овочів з урахуванням множинної кореляційної залежності, балової оцінки, теорії розпізнавання образів, а також за допомогою приладів. Розглянуто зміни якості в процесі зберігання м'ясних, рибних, молочних товарів, жирів, яєць. Освещены особенности программирования производства высококачественных продуктов с повышенной сохранностью, а также основные биологические законы и законы земледелия, научные основы программирования урожая. Впервые в мировой практической деятельности приведены методы определения потенциальной сохранности картофеля и двухгодичных овощей на основе множественной корреляционной зависимости, бальной оценки, теории распознавания образов, а также с помощью приборов. Рассмотрены изменения качества при сохранении мясных, рыбных, молочных товаров, жиров, яиц. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-909я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА640494 Пошук видання у каталогах НБУВ
|