1. |
Колтунов В. А. Технологія зберігання продовольчих товарів : Підруч. / В. А. Колтунов; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2003. - 537 c. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Викладено теоретичні основи зберігання продовольчих товарів. Описано анатомо-морфологічні ознаки і склад сировини та їх зміни під час зберігання, хімічний склад та проаналізовано його роль у даному процесі. Розглянуто методи дослідження якості продовольчих товарів. Розкрито біологічні основи одержання врожаїв сільськогосподарських культур та продукції тваринництва з високою товарною якістю та підвищеною збереженістю, теоретичні основи зберігання зернової маси, особливості впливу хвороб і пошкоджень на збереженість рослинної сировини. Висвітлено фізичні властивості, які враховуються при зберіганні продовольчих товарів, їх технологію, а також фактори, що впливають на збереженість продуктів. Изложены теоретические основы хранения продовольственных товаров. Описаны анатомо-морфологические свойства и состав сырья, их изменения во время хранения, химический состав и проанализирована его роль в их сохраняемости. Рассмотрены методы исследования качества продовольственных товаров. Раскрыты биологические основы получения урожаев сельскохозяйственных культур и продукции животноводства с высоким товарным качеством и повышенной сохранности, теоретические основы хранения зерновой массы, особенности влияния болезней и повреждений на сохранность растительного сырья. Освещены физические свойства, учитываемые при хранении продовольственных товаров, их технология, а также факторы, влияющие на сохранность продуктов. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-909я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА646069 Пошук видання у каталогах НБУВ
|