1. |
Гвоздєв О. В. Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. / О. В. Гвоздєв, Ф. Ю. Ялпачик, Ю. П. Рогач, Л. М. Кюрчева. - Суми : Довкілля, 2004. - 420 c. - Бібліогр.: с. 417-418. - укp.Описано технологічне обладнання для переробки м'яса та молока, наведено основні розрахункові формули для машин і апаратів. Розкрито суть поняття м'ясокомбінату. Наведено класифікацію птахопереробних підприємств, теплового обладнання, а також основні вимоги безпеки в процесі санітарної обробки обладнання для переробки м'яса, молока, виробництва сирів, морозива. Описано технологическое оборудование для переработки мяса и молока, даны основные расчетные формулы для машин и аппаратов. Раскрыта сущность понятия мясокомбината. Приведены классификация птицеперерабатывающих предприятий, теплового оборудования, а также основные требования безопасности при санитарной обработке оборудования для переработки мяса и молока, производства сыров, мороженного. Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-5 я73 + Л95-5 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА662685 Пошук видання у каталогах НБУВ
|