Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=ВА681564$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Сидоренко О. В. 
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів : Моногр. / О. В. Сидоренко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2006. - 313 c. - Бібліогр.: с. 300-312. - укp.

Узагальнено результати теоретико-експериментальних досліджень щодо хімічного складу та харчової цінності сировини для виробництва функціональних риборослинних продуктів, методи ідентифікації й експертизи якості досліджуваних товарів. Висвітлено наукові засади регулювання складу та структури нових продуктів, режимів стерилізації з використанням нових видів тари, елементи системи контролю небезпечних ситуацій за критичними контрольними точками процесу виробництва та системи управління якістю. Розкрито методологію комплексної оцінки якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів.

Обобщены результаты теоретико-экспериментальных исследований, касающихся химического состава и пищевой ценности сырья для производства функциональных рыборастительных продуктов, методов идентификации и экспертизы качества исследуемых товаров. Освещены научные основы регулирования состава и структуры новых продуктов, режимы стерилизации с использованием новых видов тары, элементы системы контроля опасных ситуаций согласно критическим контрольным точкам процесса производства и системы управления качеством. Раскрыта методология комплексной оценки качества и конкурентоспособности продовольственных товаров.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л94

Рубрики:
  

Шифр НБУВ: ВА681564 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського