Говорушко Т. А. Мале підприємництво та ефективність його розвитку у харчовій промисловості України : моногр. / Т. А. Говорушко; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 391 c. - Бібліогр.: с. 336-360. - укp.Розглянуто теоретико-методологічні засади функціонування малого підприємництва за умов ринкової економічної системи. Проаналізовано фактори та резерви підвищення ефективності розвитку малих підприємств у харчовій промисловості України. Акцентовано увагу на методичних аспектах планування та визначення мінімального ефективного розміру малого підприємства з виробництва харчових продуктів. Висвітлено принципи та функції діяльності Світової організації торгівлі та проблеми адаптації малого виробничого підприємництва за умов глобалізації світогосподарських зв'язків. Рассмотрены теоретико-методологические основы функционирования малого предпринимательства в условиях рыночной экономической системы. Проанализированы факторы и резервы повышения эффективности развития малых предприятий в пищевой промышленности Украины. Акцентировано внимание на методических аспектах планирования и определения минимального эффективного размера малого предприятия по производству пищевых продуктов. Освещены принципы и функции деятельности Мировой организации торговли и проблемы адаптации малого производственного предпринимательства в условиях глобализации мирохозяйственных связей. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)291.9 + У9(4УКР)306.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА689393 Пошук видання у каталогах НБУВ
|