Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=ВА722697$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Чуйко А. М. 
Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження : монографія / А. М. Чуйко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 142 c. - укp.

Розглянуто наукові та практичні передумови формування якості морозива з використанням нетрадиційних домішок рослинного та тваринного походження. Показано роль багатокомпонентних сумішей у раціональному харчуванні, наведено товарознавчу характеристику морозива. Описано хімічний склад, функціональні та структурно-механічні властивості молочно-білкового концентрату (копреципітату) з еламіном як перспективного напівфабрикату для виробництва морозива. Обгрунтовано шляхи підвищення якості молочного, вершкового морозива та пломбіру з використанням копреципітату та еламіну, розроблено раціональні технології його виробництва. Наведено результати комплексного й інтегрального оцінювання якості нових видів морозива, зокрема, під час зберігання.

Рассмотрены научные и практические предпосылки формирования качества мороженного с использованием нетрадиционных добавок растительного и животного происхождения. Показана роль многокомпонентных смесей в рациональном питании, дана товароведческая характеристика мороженного. Описаны химический состав, функциональные и структурно-механические свойства молочно-белкового концентрата (копреципитата) с эламином как перспективного полуфабриката для производства мороженного. Обоснованы пути повышения качества молочного, сливочного мороженного и пломбира с использованием копреципитата и эламина, разработаны рациональные технологии его производства. Изложены результаты комплексного и интегрального оценивания качества новых видов мороженного, в частности, в период хранения.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА722697 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського