Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=ВА732056$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Сирохман І. В. 
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія / І. В. Сирохман, І. В. Донцова; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2010. - 319 c. - укp.

Розглянуто вплив сировини на якість і споживні властивості кондитерських виробів. Проаналізовано асортимент крекерів і галет вітчизняних і зарубіжних виробників з урахуванням перспективних напрямів його удосконалення. Встановлено взаємозв'язок між особливостями рецептурного складу та гігроскопічністю крекерів і галет. Розкрито вплив умов і термінів зберігання, пакувальних матеріалів на зміну їх якості. Увагу приділено проблемам прогнозування змін якості крекерів і галет під час їх зберігання.

Рассмотрено влияние сырья на качество и питательные свойства кондитерских изделий. Проанализирован ассортимент крекеров и галет отечественных и зарубежных производителей с учетом перспективных направлений его усовершенствования. Установлена взаимосвязь между особенностями рецептурного состава и гигроскопичностью крекеров и галет. Раскрыто влияние условий и сроков хранения, упаковочных материалов на изменение их качества. Уделено внимание проблемам прогнозирования изменения качества крекеров и галет во время их хранения.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1 + Л865.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА732056 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського