1. |
Говорушко Т. А. Підвищення конкурентоспроможності виробничих підприємств: теорія, методи оцінки, практика : монографія / Т. А. Говорушко, В. М. Фурман, О. А. Гнатенко; Нац. ун-т харч. технологій. - Луцьк : Волин. обл. друк., 2011. - 255 c. - Бібліогр.: с. 163-176 - укp.Розглянуто теоретичні засади визначення конкурентоспроможності продукції за сучасних умов і методи її оцінювання, управління конкурентоспроможністю продукції підприємств в системі маркетингу, методичне забезпечення рейтингового підходу до визначення конкурентоспроможності продукції. Вивчено стан конкурентоспроможності продукції підприємств виробників молочних консервів. Особливу увагу приділено експрес-аналізу рівня конкурентоспроможності та продукції на основі рейтингової оцінки та його інформаційного забезпечення, оцінці рівня зовнішньої та внутрішньої конкурентоспроможності молококонсервної продукції. Обгрунтовано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств - виробників молочних консервів. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА753706 Пошук видання у каталогах НБУВ
|