Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=ВА753706$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Говорушко Т. А. 
Підвищення конкурентоспроможності виробничих підприємств: теорія, методи оцінки, практика : монографія / Т. А. Говорушко, В. М. Фурман, О. А. Гнатенко; Нац. ун-т харч. технологій. - Луцьк : Волин. обл. друк., 2011. - 255 c. - Бібліогр.: с. 163-176 - укp.

Розглянуто теоретичні засади визначення конкурентоспроможності продукції за сучасних умов і методи її оцінювання, управління конкурентоспроможністю продукції підприємств в системі маркетингу, методичне забезпечення рейтингового підходу до визначення конкурентоспроможності продукції. Вивчено стан конкурентоспроможності продукції підприємств виробників молочних консервів. Особливу увагу приділено експрес-аналізу рівня конкурентоспроможності та продукції на основі рейтингової оцінки та його інформаційного забезпечення, оцінці рівня зовнішньої та внутрішньої конкурентоспроможності молококонсервної продукції. Обгрунтовано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств - виробників молочних консервів.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА753706 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського