Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=ВА758121$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Бургу Ю. Г. 
Товарознавча характеристика продукції вівчарства : монографія / Ю. Г. Бургу; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2012. - 202 c. - Бібліогр.: с. 202 - укp.

Висвітлено історію розвитку вівчарства. Розглянуто походження та одомашнення овець. Досліджено світове виробництво продукції вівчарства. Розкрито класифікацію й основні породи овець. Визначено основи вибору й утримання овець. Вивчено морфологічний та хімічний склад м'яса. Наведено шляхи збільшення виробництва баранини. Досліджено біологічні, продуктивні та породні особливості кіз. Розглянуто приготування продуктів з козиного й овечого молока.


Індекс рубрикатора НБУВ: П661 + М571.2 + Л92-92 + Л951.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА758121 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського