1. |
Говорушко Т. А. Методичні підходи до оцінки інноваційної політики підприємств спиртової промисловості : монографія / Т. А. Говорушко, Г. І. Лановська; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Медінформ, 2013. - 202 c. - Бібліогр.: с. 156-171 - укp.Вивчено понятійно-категоріальний апарат теорії інноватики та визначено роль інноваційної політики (ІП) підприємства, інноваційної стратегії та тактики. Досліджено наявні типи ІП та удосконалено підходи до систематизації складових ІП за напрямками формування. Запроваджено методичні підходи до кількісного оцінювання ІП підприємства. Розглянуто структурні елементи моделі взаємодії складових ІП та їх взаємозв’язок з урахуванням життєвих циклів інновації. Проведено всебічне інтегральне оцінювання ІП досліджуваних підприємств спиртової промисловості за допомогою використання загального інтегрального показника, який акумулює оцінку всіх складових ІП, визначено межі та критерії, що дозволило зробити диференціацію рівнів наявної ІП. Розроблено методичні підходи до визначення типу ІП з урахуванням загального інтегрального показника та показника ринкової позиції підприємств спиртової промисловості. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.752.31-55
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА774806 Пошук видання у каталогах НБУВ
|