1. |
Крижова Ю. П. Технологія м'ясних консервів : навч. посіб. / Ю. П. Крижова, Л. В. Баль-Прилипко. - Київ : Компринт, 2016. - 554 c. - Бібліогр.: с. 552-554 - укp.Розкрито вимоги до сировини, асортимент і технологію виробництва консервів. Викладено методики виконання технологічних розрахунків у курсовому та дипломному проектуванні консервних виробництв. Описано технологію виробництва металевої тари, вимоги санітарії на консервних підприємствах. Наведено нормативний та довідковий матеріал, необхідний для виконання проектів. Увагу приділено технології виробництва субпродуктових, фаршевих, шинкових, паштетних, м'ясо-рослинних, м'ясних консервів для дитячого харчування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л962 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА805011 Пошук видання у каталогах НБУВ
|