Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=ВС46196$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Сирохман І. В. 
Товарознавство продовольчих товарів : підручник / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 5-те вид., переробл. і доповн. - К. : Лібра, 2008. - 600 c. - Бібліогр.: с. 599. - укp.

Розглянуто основні речовини харчових продуктів і їх властивості. Висвітлено питання якості, стандартизації, сертифікації, штрихового кодування продовольчих товарів. Описано чинники впливу на хімічний склад і властивості фруктів і овочів. Розкрито особливості пакування, маркування, транспортування, зберігання та продажу через роздрібну мережу хлібобулочних, макаронних, кондитерських, лікеро-горілчаних, м'ясних виробів, молока, яєць, риби. Наведено інформацію про прянощі, приправи, модифіковані жири, кисломолочні продукти, м'ясні консерви, кавові напої, тютюнові вироби.

Рассмотрены основные вещества пищевых продуктов и их свойства. Освещены вопросы качества, стандартизации, сертификации, штрихового кодирования продовольственных товаров. Описаны факторы влияния на химический состав и свойства фруктов и овощей. Раскрыты особенности упаковки, маркировки, транспортировки, хранения и продажи через розничную сеть хлебобулочных, макаронных, кондитерских, ликеро-водочных, мясных изделий, молока, яиц, рыбы. Приведена информация о пряностях, приправах, модифицированных жирах, кисломолочных продуктах, мясных консервах, кофейных напитках, табачных изделиях.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС46196 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського