1. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : підручник / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 5-те вид., переробл. і доповн. - К. : Лібра, 2008. - 600 c. - Бібліогр.: с. 599. - укp.Розглянуто основні речовини харчових продуктів і їх властивості. Висвітлено питання якості, стандартизації, сертифікації, штрихового кодування продовольчих товарів. Описано чинники впливу на хімічний склад і властивості фруктів і овочів. Розкрито особливості пакування, маркування, транспортування, зберігання та продажу через роздрібну мережу хлібобулочних, макаронних, кондитерських, лікеро-горілчаних, м'ясних виробів, молока, яєць, риби. Наведено інформацію про прянощі, приправи, модифіковані жири, кисломолочні продукти, м'ясні консерви, кавові напої, тютюнові вироби. Рассмотрены основные вещества пищевых продуктов и их свойства. Освещены вопросы качества, стандартизации, сертификации, штрихового кодирования продовольственных товаров. Описаны факторы влияния на химический состав и свойства фруктов и овощей. Раскрыты особенности упаковки, маркировки, транспортировки, хранения и продажи через розничную сеть хлебобулочных, макаронных, кондитерских, ликеро-водочных, мясных изделий, молока, яиц, рыбы. Приведена информация о пряностях, приправах, модифицированных жирах, кисломолочных продуктах, мясных консервах, кофейных напитках, табачных изделиях. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС46196 Пошук видання у каталогах НБУВ
|