Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=ВС65977$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, М. П. Демічковська, І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва; ред.: А. А. Мазаракі; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 191 c. - Бібліогр.: с. 173-175 - укp.

Наведено класифікацію та характеристику асортименту закусок. Описано особливості обробки сировини та рецептурних компонентів для холодних страв. Увагу приділено технології окремих груп холодних страв: бутербродів, бенкетних закусок, салатів і вінегретів, закусок із овочів і грибів, закусок із риби (інших гідробіонтів) і рибних гастрономічних товарів, закусок із м'яса та м'ясних гастрономічних продуктів, закусок із сиру та яєць, фруктових салатів, веррінів. Подано інформацію щодо вимог до якості, правил оформлення та подачі закусок з урахуванням загальних рекомендацій і сучасних підходів смакової комбінаторики, а також щодо термінів зберігання та реалізації з урахуванням світових тенденцій розвитку кулінарного мистецтва.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.4 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС65977 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського