![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>I=В343055$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Пугачевський Г. Ф. Товарознавство непродовольчих товарів : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти. Ч. 1. Текстильне товарознавство / Г. Ф. Пугачевський, Б. Д. Семак; Навч.-метод. центр "Укоопосвіта". - К., 1999. - 596 c. - Библиогр.: с. 590-593 - укp.Наведено відомості про отримання, склад, будову, особливості обробки та оздоблення, асортимент, властивості, методи випробування, сортування текстильних волокон, пряжі, ниток, трикотажних полотен, нетканих, ткано-вязальних матеріалів, килимів, килимових виробів, предметів текстильної галантереї та кручених виробів. Вперше з єдиних позицій розглянуто принципи формування виробничого асортименту та оцінювання якості вказаних товарів. Індекс рубрикатора НБУВ: М3-9 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: В343055 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Галик І. С. Товарознавство непродовольчих товарів : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти. Ч. 2. Товарознавство трикотажних товарів / І. С. Галик, Б. Д. Семак; Навч.-метод. центр "Укоопосвіта". - К., 2001. - 292 c. - Бібліогр.: 33 назв. - укp.Наведено відомості про основи технології трикотажного виробництва. Висвітлено особливості будови, асортимент і властивості трикотажних полотен, розглянуто формування споживчих властивостей і асортименту трикотажних виробів у процесі їх проектування та виготовлення, надано класифікацію та характеристику асортименту верхніх, панчішно-шкарпеткових, рукавичних, хустково-шарфових виробів і головних уборів. Зроблено оцінку якості трикотажних виробів. Визначено основні напрями оптимізації асортименту та властивостей трикотажного виробництва. Індекс рубрикатора НБУВ: М38-9я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: В343055 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Кушнір М. К. Товарознавство непродовольчих товарів : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти. Ч. 3. Товарознавство взуттєвих товарів / М. К. Кушнір, Н. П. Тихонова; Навч.-метод. центр "Укоопосвіта". - К., 2001. - 266 c. - укp.Висвітлено будову стопи, функції взуття та вимоги споживачів до нього. Проаналізовано асортимент і властивості натуральних, штучних і синтетичних шкір, текстильних взуттєвих матеріалів; споживчі властивості, стандартизацію, дефекти та контроль якості шкіряного, гумового, полімерного та валяного взуття; формування торговельного асортименту й оцінювання конкурентоспроможності взуття. Індекс рубрикатора НБУВ: М55-9 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: В343055 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|