Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 452
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж25522 Голошубова Н. Торгівля на ринках: напрями розвитку в Україні [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.5-15
2.Ж25522 Москвітіна Т. Логістичні рішення на ринку швидкопсувних товарів [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.15-23
3.Ж25522 Черепов В. Вибір постачальників товарів торговельним підприємством [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.23-29
4.Ж25522 Кузьменко І. Тенденції розвитку ринку консервованої плодоовочевої продукції України [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.30-36
5.Ж25522 Жукевич О. Виробництво та споживання соусів в Україні [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.37-45
6.Ж25522 Михайлов В. Напрями розвитку асортименту побутових пральних машин [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.46-51
7.Ж25522 Белінська С. Ефективність управління виробництвом швидкозаморожених плодоовочевих продуктів [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.52-63
8.Ж25522 Орлова Н. Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.64-71
9.Ж25522 Савченко Т. Автоматизована система управління закладами ресторанного господарства [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.72-81
10.Ж25522 Кравченко М. Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.82-88
11.Ж25522 Корзун В. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.89-94
12.Ж25522 Ракша-Слюсарева О. Якість м'ясних посічених напівфабрикатів функціонального призначення [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.95-101
13.Ж25522 Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.102-110
14.Ж25522 Гайдай І. Фенольні сполуки продуктів переробки дерену [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.110-116
15.Ж25522 Одарченко А. Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.117-122
16.Ж25522 Шаповалова Н. Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на черствіння пастильних виробів [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.123-131
17.Ж25522 Чепель Н. Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан" [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.131-138
18.Ж25522 Скорченко Т. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.138-144
19.Ж25522 Сидоренко О. Біологічна цінність вторинної рибної сировини [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.144-150
20.Ж25522 Пугачевський Г. Властивості базальтових волокон [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.151-156
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського