1. |
Давидова О. Ю. Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. Ю. Давидова; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1999. - 19 c. - укp.Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технології соусів з кісточкових плодів. До основи технології покладено максимальне збереження біологічно активних речовин, зокрема, P-активних поліфенольних сполук та каротиноїдів плодів вишні та абрикоси. Експериментально доведено значний стабілізуючий ефект пряно-ароматичної рослинної сировини на біофлавоноїди кісточкових плодів. Науково обгрунтовано та розроблено рецептури та технологію виробництва соусів із вишні й абрикоси. Одержано комплекс даних про харчову цінність та технологічні властивості нових соусів. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА306808 Пошук видання у каталогах НБУВ
|