Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=РА306808$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Давидова О. Ю. 
Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. Ю. Давидова; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1999. - 19 c. - укp.

Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технології соусів з кісточкових плодів. До основи технології покладено максимальне збереження біологічно активних речовин, зокрема, P-активних поліфенольних сполук та каротиноїдів плодів вишні та абрикоси. Експериментально доведено значний стабілізуючий ефект пряно-ароматичної рослинної сировини на біофлавоноїди кісточкових плодів. Науково обгрунтовано та розроблено рецептури та технологію виробництва соусів із вишні й абрикоси. Одержано комплекс даних про харчову цінність та технологічні властивості нових соусів.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА306808 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського