1. |
Григоренко О. М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. М. Григоренко; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 2000. - 20 c. - укp.Дисертацію присвячено вирішенню проблеми створення продуктів харчування радіозахисної дії шляхом використання домішок, що мають радіозахисні властивості: кріопорошку календули, зародків пшениці, еламіну. Комплексно проаналізовано вітчизняні та зарубіжні літературні джерела за проблемою радіозахисного харчування та використання біологічно активних домішок у кулінарній продукції. Обгрунтовано необхідність використання кріопорошку календули, зародків пшениці та еламіну у виробництві булочних виробів радіозахисного призначення. Розроблено математичні методи оптимізації рецептур булочних виробів і технологічних процесів їх приготування, а також технологію виробництва булочних виробів радіозахисного призначення з домішками кріопорошку календули, зародків пшениці та еламіну. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л834-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА307830 Пошук видання у каталогах НБУВ
|