1. |
Скрипник В. О. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском : Автореф. дис. канд... техн. наук : 05.18.12 / В. О. Скрипник; Харк. держ. акад. технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 c. - укp.Досліджено процес двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском. Встановлено, що раціональний тиск на м'ясо в процесі двостороннього жаріння за умов нежорсткої фіксації верхньої поверхні жаріння залежить від структурно-механічних властивостей м'яса. На підставі результатів досліджень розроблено апарат жаріння з покращаними показниками продуктивності, енергоекономічності та екологічної чистоти. Запропоновано математичну модель тривалості теплової обробки та виходу готових виробів з м'яса. Доведено високу якість готового продукту, що пройшов теплову обробку на вдосконаленому обладнанні за розробленою технологією. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.2-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА321769 Пошук видання у каталогах НБУВ
|