Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=РА349492$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Мартинюк І. О. 
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук / І. О. Мартинюк; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 21 c. - укp.

Розроблено та науково обгрунтовано технологію виготовлення комбінованих варених ковбасних виробів з використанням амаранту білонасінного, одержанного з регіональний ресурсів нетрадаційної білкової сировини рослинного походження. Розглянуто амарантове борошно та шрот як можливу сировину для виробництва даних ковбас. Вивчено їх вплив на органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні та технологічні властивості модельних ковбасних фаршів і готових ковбасих виробів у порівнянні з іншими видами рослинної сировини. Установлено оптимальні параметри технологічного процесу. Розроблено спосіб введення білкових замінників м'ясної сировини як білково-жирових емульсій, проведено комплексні дослідження їх якості.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.11-3

Шифр НБУВ: РА349492 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського