Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=РА354977$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Дудка Т. В. 
Вимір та оцінка інвестиційної привабливості підприємств харчової промисловості : автореф. дис... канд. екон. наук / Т. В. Дудка; НАН України. Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж. - О., 2007. - 19 c. - укp.

Розроблено методику комплексного визначення рівня інвестиційної привабливості, яка базується на багаторівневій статистично вірогідній системі показників та передбачає врахування узагальнювального показника, що характеризує кількість інвестицій, необхідних для приросту одиниці результату виробничої діяльності, який дезагрегується на часткові показники, що відображають економічну ефективність діяльності підприємства, а саме: приросту рентабельності продажів і швидкості повернення інвестиційних вкладень; часткові показники першого рівня розкладаються за групами показників другого рівня, які характеризують участь у їх формуванні елементів виробництва. За цього оцінка рівня інвестиційної привабливості базується на розробці рейтингу підприємств. Запропоновано методичні рекомендації щодо розробки документа "Паспорт інвестиційної привабливості підприємства", який має містити відомості про резерви підвищення ефективності господарської діяльності підприємства, про основні напрямки вкладень інвестиційних засобів, а також про суму інвестицій, яка необхідна для реалізації резервів, їх ефективність і швидкість повернення. Удосконалено класифікацію факторів, що стримують і стимулюють процес інвестування у галузях харчової промисловості України, а також методичний підхід до виміру ризику зниження ефективності інвестицій, використання якого дозволяє більш точно робити прогноз значень основних показників діяльності підприємства. Розкрито економічну суть термінів "оцінка", "вимір", що є методичною базою розробки систем показників та їх практичного використання. Розвинуто метод виміру кількості та якості споживчої вартості

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-56

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА354977 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського