Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=РА359781$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Череп А. В. 
Управління витратами підприємств харчової промисловості в ринкових умовах господарювання : автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04 / А. В. Череп; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2008. - 38 c. - укp.

Удосконалено методологічні підходи до управління витратами підприємств харчової промисловості. Обгрунтовано необхідність удосконалення даного управління за ринкових умов. Розкрито економічну суть витрат за умов розвитку ринкових відносин. Досліджено передумови розробки методологічних підходів до управління витратами підприємств харчової промисловості. Удосконалено класифікацію витрат. Виділено основні тенденції зміни витрат і ефективності діяльності даних підприємств. Розроблено методологічні підходи до управління витратами за сумою покриття виробничої програми підприємств харчової промисловості з урахуванням екологічної складової, що дозволяє підприємствам мати значні соціальні переваги; поліпшити імідж на внутрішньому та зовнішньому ринках і збільшити можливість продажу товарів і послуг; здійснювати пошук можливостей для створення нових ринків для продукції, що раніше класифікувалась як непотрібні залишки; за рахунок зменшення екологічних витрат підтримувати або створювати конкурентну перевагу. Запропоновано методологічні підходи до функціонально орієнтованого калькулювання витрат підприємств харчової промисловості, за якими необхідно здійснювати розподіл загальних витрат допоміжних підрозділів з урахуванням побудови системи взаємодії між ними, що дозволяє вірогідно відображати витрати підприємств з метою їх подальшого зменшення. Удосконалено модель взаємозв'язку всіх складових функцій управління витратами підприємств харчової промисловості, що забезпечує постійне здійснення всіх функцій управління та дозволяє приймати вірні управлінські рішення та забезпечити

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-862-21

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА359781 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського