Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=РА370676$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Гордієнко О. В. 
Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / О. В. Гордієнко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 18 c. - укp.

Запропоновано спосіб водорізання для різання твердих харчових продуктів (ТХП). Встановлено основні фактори, що визначають процес різання ТХП за допомогою високошвидкісного струменя води. Запропоновано використовувати граничну напругу зрушення в якості показника оцінки опору ТХП під час різання їх високошвидкісним струменем води. Одержано рівняння для визначення раціональної швидкості переміщення високошвидкісного струменя води над поверхнею ТХП залежно від його фізико-механічних характеристик і величини робочого тиску. Знайдено залежність, що дозволяє визначати глибину різа ТХП з обліком основних визначальних факторів. Розроблено й експериментально досліджено нові конструкції ущільнень плунжера гідромультиплікатора двосторонньої дії установки водорізання харчових продуктів, що мають високий ресурс роботи (приблизно 800 год.). Наведено методику розрахунку параметрів установки водорізання харчових продуктів, підтверджено доцільність її впровадження у виробництво.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.14-51-01

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА370676 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського