Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>I=РА372737$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | | | |
1. |
Лизова В. Ю. Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / В. Ю. Лизова; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 c. - укp.Обгрунтовано перелік функціонально-технологічних компонентів перспективних щодо застосування. Досліджено їх вплив на протеолітичну активність бакпрепарату. Визначено оптимальні концентрації, які забезпечують стабільне функціонування бакпрепарату у м'ясній сировині. Оптимізовано температурні режими сушіння ферментованих ковбас з використанням композиційної домішки "Компакт-БП". Проаналізовано зміни якісних показників ферментованих ковбас на різних етапах технологічного процесу. Досліджено харчову та біологічну цінність та встановлено термін їх зберігання. Розроблено та затверджено нормативну документацію на композиційну домішку "Компакт-БП" і на виробництво сирокопчених і сиров'ялених ковбас з її застосуванням. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.8-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА372737 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|