1. |
Бурова Т. А. Моніторинг та діагностика діяльності підприємств харчової промисловості: теорія, методологія, практика : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Т. А. Бурова; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2012. - 36 c. - укp.Розроблено теоретико-методологічні та прикладні засади формування та функціонування організаційно-економічних механізмів моніторингу та діагностики діяльності підприємств харчової промисловості (ПХП), орієнтованих на вирішення стратегічних і тактичних завдань прогнозування та планування розвитку підприємств. Розглянуто концепцію моніторингу та діагностики економічної стійкості (ЕС) ПХП, яка включає комплекс аналітичних і синтетичних процедур, сформовано зміст процесу діагностики ЕС підприємства та розроблено послідовність процедур оцінювання для визначення областей діагностики ЕС. Запропоновано організаційно-економічний механізм моніторингу ЕС харчового підприємства, який є координуючою системою забезпечення взаємозвТязку між вибором показників областей діагностики ЕС підприємств, їх оцінюванням, інтерпретацією результатів і постановкою діагнозу, що дозволить підвищити ефективність прийняття управлінських рішень для підприємств. Розроблено організаційно-економічну модель формування системи моніторингу виробничого процесу харчового підприємства, яка забезпечує створення на ПХП інфраструктури, адекватної завданням формування ефективної системи управління виробництвом на основі ідентифікації й моніторингу продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА389326 Пошук видання у каталогах НБУВ
|