Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>I=РА403759$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Котузаки О. М. 
Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / О. М. Котузаки; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 c. - укp.

Вперше обгрунтовано й експериментально доведено технологічну доцільність використання нехлібопекарських видів борошна та борошна з побічних продуктів круп'яного виробництва в технології бісквітних напівфабрикатів для підвищення якості та розширення їх асортименту. Визначено технологічні властивості - водозв'язувальна здатність і параметри процесу клейстеризації крохмалю борошна з різних продуктів переробки зернокруп'яних культур. Набули подальшого розвитку закономірності впливу біополімерів нехлібопекарських видів борошна на збереження піноподібної структури бісквітного напівфабрикату. Встановлено характер залежності показників якості основного та масляного бісквітних напівфабрикатів від масової частки та виду нехлібопекарських видів борошна. Обгрунтовано та підтверджено експериментально співвідношення рецептурних компонентів, які забезпечують високу якість і збереження свіжості бісквітних напівфабрикатів. Обгрунтовано та підтверджено експериментально доцільність використання модифікованого крохмалю для стабілізації структурно-реологічних властивостей бісквітного тіста та фізико-хімічних показників якості випечених безглютенових напівфабрикатів. Оптимізовано рецептурний склад бісквітних напівфабрикатів на основі сумішей із безглютенових видів борошна. Новизна технічних рішень підтверджена 8-ми патентами України на корисну модель.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА403759 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського