1. |
Шпак М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / М. С. Шпак; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 c. - укp.Визначено залежність індексу течії від швидкості деформації пшеничного дріжджового тіста. Створено адекватні математичні моделі стадій первинного змішування компонентів і пластифікації. Визначено силу опору та розподіл її складових під час замішування тіста. Вирішено задачу оптимізації геометричних параметрів штифтового перемішуючого пристрою. Одержано математичну модель процесу замішування тіста, яка встановлює взаємозв'язок між витратами енергії та факторами, що на них впливають. Одержано експериментальні залежності, які встановлюють взаємозв'язок режимів замішування із якісними показниками тістових напівфабрикатів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.22-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА415063 Пошук видання у каталогах НБУВ
|