Пошуковий запит: (<.>K=ВИПІЧКА$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | Ж101173 Кюрчев С. В. Процес охолодження у зерносховищі при зберіганні зернової продукції з подальшою реалізацією у виробництві [] // Інженерія природокористування, 2019,N № 1.-С.38-46
|
2. | Ж101173 Кюрчев С. В. Процес охолодження у зерносховищі при зберіганні зернової продукції з подальшою реалізацією у виробництві [] // Інженерія природокористування, 2019,N № 1.-С.38-46
|
3. | Ж43715 Fang Wang Improving the quality of soybean by-products by physical methods during its use in bakery technology. Review [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 3.-С.513-544
|
4. | Ж69879 Демидова А. О. Вміст MCPD-ефірів і ефірів гліцидолу в олійно-жирових продуктах [] / А. О. Демидова, С. М. Мольченко, І. В. Левчук, Т. Т. Носенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 1.-С.135-149
|
5. | РА436943 Повержук У.-Ю.М. Формування та розвиток фінансово-економічного потенціалу підприємств в сучасних умовах господарювання [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Повержук Уляна-Юлія Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
|