Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>K=ГІДРОКОЛОЇДИ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.Ж29432 Кишенько І. І. Удосконалення технології солених м'ясних виробів з використанням функціонально-технологічних сумішей [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.24-27
2.Ж29432 Манк В. В. Сорбційні властивості полісахаридів [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.45-49
3.Ж29432 Пасічний В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.61-63
4.Ж69879 Дробот В. І. Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 6.-С.169-175
5.Ж61599 Гавриш Т. В. Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2018,N Вип. 194:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.119-123
6.Ж43715 Chochkov R. Effect of hydrocolloids on properties of dough and quality of gluten-free bread enriched with whey protein concentrate [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 3.-С.533-543
7.Ж43715 Polumbryk M. Surface morphology of soybean, pea, whey protein isolates, and their dried gels [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 1.-С.70-79
8.Ж69879 Ощипок І. М. Сучасні інноваційні підходи до розробки аналогів м'яса з нетрадиційних джерел білка [] / І. М. Ощипок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 3.-С.107-115
9.Ж69879 Бужанська М. В. Фізико-хімічні властивості крохмалю та крохмалепродуктів як перевага їхнього використання в харчовій промисловості [] / М. В. Бужанська, І. М. Ощипок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 1.-С.145-153
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського