Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (3)Наукова електронна бібліотека (25)Автореферати дисертацій (90)Книжкові видання та компакт-диски (234)Журнали та продовжувані видання (6)
Пошуковий запит: (<.>K=КОНДИТЕРСЬК$<.>+<.>K=ВИРІБ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 509
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА302269 Нєміріч О. В.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Технологія жировміщуючих кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/1998/
2.РА309063 Водотика О. М.Харк. держ. ун-т. Акціонування підприємства кондитерської промисловості із залученням закордонного інвестора і забезпечення його конкурентоздатності в умовах трансформації економіки України [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.02.03.- URL: /ard/1998/
3.РА301946 Нечепуренко В. М.Укр. акад. банк. справи. Фінансовий механізм залучення іноземних інвестицій в умовах економіки перехідного періоду (на прикладі підприємств кондитерської промисловості України) [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.04.01
4.РА301770 Данилова Л. А.Харк. держ. політехн. ун-т. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис...д-ра техн. наук: 05.18.06
5.РА301941 Василевич О. В.Одес. держ. акад. харч. технологій. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01
6.РА302239 Чорна Н. В.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/1998/
7.Ж28502 Толочко Н. К. Особенности селективного лазерного спекания порошков, подвергнутых уплотнению [Текст]: 7-8 // Порошковая металлургия.-С.27-31
8.Р84241 Рябченко О. Д. Акціонування і приватизація підприємств харчосмакової промисловості [Текст]
9.Ж28369 Лагода Т. Конкурентоспособность отечественных кондитерских изделий [Текст]: 2 // Экономика Украины.-С.44-49
10.Ж29109 Astashkin V. I. Determination of thermoelastoplastic state of a plate using the finite element method [Текст] 35: 1 // Фіз.-хім. механіка матеріалів.-С.27-32
11.Ж69879 Лагода Т. В. Дослідження фінансового становища підприємств кондитерської промисловості [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.72-74
12.РА304997 Поляков О. І.Укр. акад. аграр. наук. Ін-т олійн. культур. Агробіологічні особливості вирощування сортів крупноплідного соняшнику у південному степу України [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.01.09.- URL: /ard/1999/
13.Ж68690 Пішенін В. О. Математичне моделювання приводу випробувального стенду ударної дії [] // Вісник Вінницького політехнічного інституту, 1999,N № 3.-С.69-74
14.РА307159 Бріма КеннетКиїв. нац. екон. ун-т. Облік і контроль витрат виробництва та калькулювання собівартості кондитерських виробів [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04
15.ВА593311 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Сучасні проблеми товарознавства [Текст] : Зб. наук. пр.
16.ВА591451 Рябченко О. Д. Інвестування і приватизація підприємств харчосмакової промисловості в Україні [Текст]
17.РА303613 Старусєв О. Г.Харк. держ. політехн. ун-т. Обробка результатів контролю при створенні багатокомпонентних сумішей [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13
18.Р86506 Рябченко О. Д. Приватизація підприємств кондитерської промисловості в Україні [Текст]
19.РА308012 Олексієнко Н. В.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/2000/
20.РА310533 Дорохович В. В.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2000/
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського