Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (3)Наукова електронна бібліотека (25)Автореферати дисертацій (90)Книжкові видання та компакт-диски (234)Журнали та продовжувані видання (6)
Пошуковий запит: (<.>K=КОНДИТЕРСЬК$<.>+<.>K=ВИРІБ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 509
Представлено документи з 1 до 20
...

      
Категорія:    
1.

Astashkin V. I. 
Determination of thermoelastoplastic state of a plate using the finite element method = Розрахунок термопружно-пластичного стану пластини методом скінченних елементів / V. I. Astashkin, S. F. Budz, B. D. Drobenko, V. S. Mykhailyshyn // Фіз.-хім. механіка матеріалів. - 1999. - 35, № 1. - С. 27-32. - Библиогр.: 3 назв. - англ.

В рамках теорії неізотермічної пружнопластичної плинності з використанням умови текучості Мізеса досліджено еволюцію напружено-деформованого стану під час остигання пластинки з мідно-цинкового сплаву в умовах інтенсивного охолодження і розподіл залишкових напружень. На основі принципу віртуальної роботи сформульовано скінченно-елементну модель пластичної плинності стосовно отриманого функціонала. Досліджено напружений стан пластини і еволюцію зон пластичної плинності при охолодженні із швидкостями 3000 - 10000 К/s. За вибраних умов охолодження виріб не руйнується.


Індекс рубрикатора НБУВ: В251.630.65-01

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29109 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Рябченко О. Д. 
Акціонування і приватизація підприємств харчосмакової промисловості / О. Д. Рябченко, Ю. В. Єлагін, О. М. Водотика, О. П. Бахтир. - Х. : Основа, 1998. - 30 c. - Бібліогр.: 8 назв. - укp. - рус.

Робота присвячена теоретичному обгрунтуванню та розробці теоретичних підходів до формування механізму приватизації та державного регулювання підприємств харчосмакової промисловості України у їх взаємозв'язку та взаємозалежності. Цікавий підхід авторів до комплексної характеристики факторів і умов діяльності приватизованих підприємств дозволяє зробити вибір нових форм господарювання, методів державного регулювання на основі порівняльного аналізу економічних характеристик на базі установлених основних показників. Позитивною характеристикою такого підходу є розробка рекомендацій щодо рішень економічних, соціальних, науково-технічних проблем за допомогою приватизації підприємств олійножирової, кондитерської і пивоварної промисловості України на етапі трансформації економіки. Нетрадиційним і нестандартним є підхід до розробки основних положень по постприватизаційній підтримці приватизованих підприємств харчосмакового комплексу України. Цей механізм достатньо адаптований до різних конкретних ситуацій.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)306.7-4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Р84241 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Галузь хлібопродуктів на порозі III тисячоліття : Матеріали III міжнар. наук.-практ. конф. / ред.: М. Д. Захаров. - О., 2001. - 371 с. - (Наук. пр. Одес. держ. акад. харч. технологій; Вип. 21). - укp.

Охарактеризовано вплив мікрохвильового поля на посівні та урожайні якості насіння злакових, олійних та овочевих культур. Представлено енергоощадну технологію сушіння зерна в зерносушарках малої продуктивності. Проаналізовано сучасний стан і перспективи використання продуктів переробки сої у хлібопекарській, макаронній, кондитерській і харчоконцентратній промисловості. Значну увагу приділено кормовим препаратам жиророзчинних вітамінів, новим технологіям борошняних кондитерських виробів з домішками біологічно активної дії, зоотехнічній ефективності використання комбікормів, збагачених сапонітом, а також режимам пропарювання зернових культур.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я43(0)

Шифр НБУВ: Ж68821 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Лагода Т. В. 
Дослідження фінансового становища підприємств кондитерської промисловості / Т. В. Лагода, Є. А. Герасименко // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій. - 1999. - № 5. - С. 72-74. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Розглянуто основні показники, що характеризують фінансову діяльність підприємств кондитерської промисловості. Проаналізовано показники господарської діяльності та фінансового становища ЗАТ "Одеса".


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР-4ОДЕ)306.751

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Лагода Т.  
Конкурентоспособность отечественных кондитерских изделий / Т. Лагода, Я. Юрик // Экономика Украины. - 1999. - № 2. - С. 44-49. - рус.

Розглянуті умови виникнення та розвитку конкуренції в Україні, основні форми та методи конкурентної боротьби, важливість вибору стратегії конкурування. Відзначається можливість розширення ринків збуту солодощів за рахунок зміни експортної політики. Запропоновані шляхи збільшення обсягів реалізації вітчизняних кондитерських виробів, як в Україні, так і за її межами.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж28369 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. N 8 / ред.: І. С. Гулий. - К., 2000. - 80 с. - рус.

Розглянуто сучасний стан і шляхи розвитку зовнішньоекономічної діяльності харчової промисловості, сучасні погляди на енергетично-інформаційний обмін у природі та механізм біорезонансного впливу на організм людини. Висвітлено новітні технології кондитерських виробів на основі раціонального використання желатину, перспективи використання кавітаційних технологій в екологічних проектах, комп'ютерно-інтегровані системи управління в харчовій промисловості, напрями вдосконалення технології крохмальної патоки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54(4Укр)3

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
7.

Толочко Н. К. 
Особенности селективного лазерного спекания порошков, подвергнутых уплотнению / Н. К. Толочко, К. И. Аршинов, С. Е. Мозжаров, Н. В. Соболенко, Ю. В. Хлопков, И. А. Ядройцев // Порошковая металлургия. - 1998. - № 7-8. - С. 27-31. - Библиогр.: 9 назв. - рус.

Досліджено особливості селективного лазерного спікання попередньо ущільнених порошкових шарів. Порівняно зі спіканням вільно насипаних порошків при цьому досягається менша глибина пропікання. Це негативно впливає на продуктивність процесу виготовлення багатошарових виробів. Однак головним недоліком методу є утруднення, що виникають при відокремленні спеченого виробу від неспеченої пресовки, особливо, якщо виріб має складну форму.


Індекс рубрикатора НБУВ: К390.45

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж28502 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
8.

Рябченко О. Д. 
Приватизація підприємств кондитерської промисловості в Україні / О. Д. Рябченко, О. В. Савченко. - Х. : Основа, 1999. - 43 c. - Бібліогр.: 30 назв. - укp. - рус.

Зроблено спробу дати цілісне уявлення про правові, організаційні та економічні основи створення і функціонування акціонерних товариств в умовах трансформації економіки України. Розглядаються особливості приватизації основних гігантів кондитерської промисловості в Україні, зокрема, Тростянецької шоколадної фабрики (Сумська область).


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.7-4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Р86506 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
9.

Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Зб. наук. пр.: У 2 ч. Ч. 1 / ред.: О. І. Черевко; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2000 . - 386 c. - укp.

Проведено дослідження прогресивних технологій продуктів харчування, вдосконалення процесів і апаратів харчових виробництв. Розглянуто фізико-хімічні та математичні методи дослідження харчових продуктів. Наведено результати товарознавчих досліджень продуктів харчування. Вивчено перспективи використання твердих рослинних жирів у технології десертних кремів з емульсійною структурою. Представлено технологію нових кондитерських виробів з фітододатками. Визначено шляхи підвищення якості сичугових сирів, виготовлених із козячого молока, удосконалено технологію виробництва фруктових компотів, запропоновано заходи щодо підвищення біологічної цінності вершкових кремів. Зроблено кількісну оцінку технологічних параметрів теплової обробки м'ясних блюд. Висвітлено процес одержання тіста для сирників на основі молочно-білкового копреципітату зі сколотину. Розширено виробництво нових сортів борошна, крупи, пластівців із зерна пшениці. Досліджено біофлавоноїди чорноплідної горобини. Проаналізовано вплив деяких факторів на збереження хлорофілів під час переробки. Описано властивості некрохмальних полісахаридів круп та їх застосування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я43(4УКР)3

Рубрики:

Шифр НБУВ: В343877 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
10.

Сучасні проблеми товарознавства : Зб. наук. пр. / ред.: А. Є. Мірошников; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 1999. - 234 c. - укp.

Значну увагу приділено розробці принципів створення широкого асортименту нових видів харчових продуктів для масового харчування і спеціального призначення. Представлено рецептури і результати дослідження якості нових видів борошняних кондитерських виробів, структурованих продуктів на основі рослинних компонентів, плодоовочевих соків із використанням цукрозамінників, заморожених закусочних овочів і напівфабрикатів, м'ясних продуктів тощо. Наведено аналіз структури асортименту ряду непродовольчих товарів, які реалізуються на ринку України. Досліджено споживчі властивості текстильних товарів вітчизняного і закордонного виробництва, пральних машин, холодильників. Розглянуто проблеми розвитку вітчизняної лакофарбової промисловості, екологічні проблеми виробництва будівельних матеріалів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ж609 я43

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА593311 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
11.

Рябченко О. Д. 
Інвестування і приватизація підприємств харчосмакової промисловості в Україні / О. Д. Рябченко, О. В. Савченко, Г. Г. Тарасенко, Н. Г. Панченко, О. С. Вовк, О. П. Бахтир, Т. С. Рябчун. - Х. : Основа, 1999. - 76 c. - Бібліогр.: 189 назв. - укp.

Розглянуто методологію, основні форми і методи процесу інвестування та приватизації в харчосмаковій промисловості України. Пропонуються рекомендації щодо рішень економічних, соціальних, науково-технічних проблем за допомогою приватизації підприємств олійножирової, кондитерської і пивоварної промисловості України. Проведено теоретичне обгрунтування підходів до формування механізму приватизації та державного регулювання підприємств у їх взаємозв'язку та взаємозалежності. Авторами розроблено інструментарій, який забезпечує вирішення вказаної проблеми, яка має велике значення у сучасних умовах розвитку національної економіки.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.70-56 + У9(4УКР)306.70-4

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА591451 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
12.

Осініна Т. П. 
Силоксанові композиції для маркування / Т. П. Осініна, Ю. Р. Колесник // Хім. пром-сть України. - 2000. - № 6. - С. 51-52. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.

Створено маркувальний склад нового покоління для нанесення на вироби різного призначення, який відрізняється надійністю, довговічністю, простотою застосування. Основою композиції є рідкий силоксановий каучук, що дозволяє отримати плоскі, горельєфні та спінені відбитки з високою еластичністю, блиском, підвищеною адгезією до підкладки, стійкі до впливу морської води, пари з температурою до 250 °С і синтетичних мийних засобів.


Ключ. слова: маркувальний склад, виріб різного призначення, рідкий силоксановий каучук, висока еластичність
Індекс рубрикатора НБУВ: Л725.92 + Ж607.8

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14738 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
13.

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : Зб. наук. пр. Вип. 1 / ред.: О. І. Черевко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 434 с. - укp.

Розглянуто питання збагачення макаронних виробів біоорганічними сполуками кальцію, інтенсифікації масопереносу у виробництві розчинної кави. Проаналізовано вплив технологічних чинників на піноутворення в яєчно-цукровій масі з ксампаном, режимів обробки в роторному плівковому апараті на реологію фруктових пюре, торсіонного випромінювання на збереження яблук. Висвітлено особливості теплообміну в апаратах для заморожування харчових сумішей. Викладено методику електронно-мікроскопічних досліджень структурно-композиційної системи соусів з використанням пшеничного, перлового та вівсяного борошна. Визначено параметри сушіння структурованих харчових систем кондитерської промисловості.

Рассмотрены вопросы обогащения макаронных изделий биоорганическими соединениями кальция, интенсификации массопереноса в производстве растворимого кофе. Проанализированы влияние технологических факторов на пенообразование в яично-сахарной массе с ксампаном, режимов обработки в роторном пленочном аппарате на реологию фруктовых пюре, торсионного излучения на хранение яблок. Освещены особенности теплообмена в аппаратах для замораживания пищевых смесей. Изложена методика электронно-микроскопических исследований структурно-композиционной системы соусов с использованием пшеничной, перловой и овсяной муки. Определены параметры сушки структурированных пищевых систем кондитерской промышленности.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я43

Шифр НБУВ: Ж72978 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
14.

Таврійський науковий вісник. Вип. 36 / ред.: В. О. Ушкаренко; УААН. Навч.-наук.-вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон, 2004. - 291 с. - укp.

Проаналізовано економічну ефективність вирощування кондитерського соняшнику в процесі його зрошення. Розкрито вміст метіоніну та визначено біологічну цінність білка зерна сільськогосподарських культур за умов зрошення залежно від норм азотного добрива. Висвітлено вплив генотип-середовищних взаємодій на морфометричні ознаки та продуктивність озимої м'якої пшениці, мінеральних добрив на амінокислотний склад білків зерна зрошуваного сорізу, абіотичних факторів на проходження міжфазних періодів у сортів озимої пшениці. Описано адаптивну технологію вирощування гречки в меліоративному полі рисової сівозміни. Розглянуто питання тваринництва, кормовиробництва, збереження та переробки сільськогосподарської продукції, меліорації та родючості грунтів, економіки природокористування й охорони навколишнього середовища, підприємництва, менеджмента, маркетингу, правового забезпечення галузей АПК.

Проанализирована экономическая эффективность выращивания кондитерского подсолнечника в процессе его орошения. Раскрыто содержание метионина и определена биологическая ценность белка зерна сельскохозяйственных культур в условиях орошения в зависимости от норм азотного удобрения. Изучены влияния взаимодействия генотипа и окружающей среды на морфометрические свойства и продуктивность озимой мягкой пшеницы, минеральных удобрений на аминокислотный состав белков зерна орошаемого сориза, абиотических факторов на прохождение межфазных периодов у сортов озимой пшеницы. Описана адаптивная технология выращивания гречки в мелиоративном поле рисового севооборота. Рассмотрены вопросы животноводства, кормопроизводства, хранения и переработки сельскохозяйственной продукции, мелиорации и плодородие почв, экономики природопользования и охраны окружающей среды, предпринимательства, менеджмента, маркетинга, правового обеспечения отраслей АПК.


Індекс рубрикатора НБУВ: П.я54(4УКР)3 + У9(4УКР)32я54

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69225 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
15.

Sineglazov V. M. 
Product structure digital model = Електронна модель структури виробу / V. M. Sineglazov, S. G. Kyevorkov // Вісн. Нац. авіац. ун-ту. - 2005. - № 2. - С. 11-14. - англ.

Розглянуто результати дослідження подання структури виробу (складальних одиниць) у системі САПР (CAD) CADDS5, системі керування проектними даними (PDM) Optegra, системі супроводу життєвого циклу виробів (PLM) Windchill. Проведено аналіз створення й зберігання компонентів структур у різних системах. Наведено алгоритми перетворення структур для їх правильного подання. Проаналізовано керування поданням електронної моделі структури виробу в системі Windchill.


Ключ. слова: автоматизация проектно-конструкторских работ: системы автоматизированного проектирования (САПР), моделювання математичне, моделирование математическое, mathematical modelling, система автоматизованого проектування, САПР, система автоматизированного пр , виріб, изделие
Індекс рубрикатора НБУВ: З965.912-01

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж70861 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
16.

Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського / ред.: О. О. Шубін. - Донецьк, 2002. - 194 с. - (Техн. науки; N 2(14)). - укp.

Висвітлено стан та проблеми виробництва та якості цукру в Україні. Наведено класифікацію властивостей якості кулінарної продукції з м'яса сільськогосподарської птиці. Проаналізовано функціонально-технологічні властивості полідисперсних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин. Описано методику підвищення точності розрахунку віброакустичних характеристик овочерізально-протиральної машини МПР-350. Наведено результати дослідження оптимізації борошняних композицій для виробництва борошняних виробів. Розглянуто вплив харчового кісткового напівфабрикату на показники якості, хімічний склад і деякі функціонально-технічні властивості кондитерських борошняних виробів. Висвітлено деякі теоретичні аспекти приготування цукатів на основі гарбуза.

Освещено состояние и проблемы производства и качества сахара в Украине. Представлена классификация свойств качества кулинарной продукции с мяса сельскохозяйственной птицы. Проанализированы функционально-технологические свойства полидисперсных систем на основе молочно-белкового концентрата из сколотин. Описана методика повышения точности расчета виброакустических характеристик овощерезально-протирочной машины МПР-350. Приведены результаты исследования мучных композиций для производства мучных изделий. Рассмотрено влияние костного полуфабриката на показатели качества, химический состав и некоторые функционально-технологические свойства кондитерских мучных изделий. Изложены некоторые теоретические аспекты приготовления цукатов на основе тыквы.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54 + Л99я54

Шифр НБУВ: Ж70141/Техн. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
17.

Уніят А. В. 
Фінансовий аналіз інвестиційної привабливості проектів (на прикладі підприємств кондитерської промисловості) / А. В. Уніят; Терноп. акад. нар. госп-ва. - Т., 2002. - 19 c. - укp.

Висвітлено теоретичні, методичні та практичні питання щодо функціонування системи фінансового аналізу на підприємствах кондитерської промисловості. Обгрунтовано методику визначення напрямків інвестиційної діяльності кондитерського підприємства за допомогою SWOT-аналізу. Досліджено умови існуючого фінансово-кредитного середовища кондитерського підприємства, оцінено структуру і динаміку утворення інвестиційних ресурсів. Описано методи фінансового аналізу й оцінки ефективності використання інвестицій. Наведено теоретичні та методологічні положення ризиків, основи їх кількісного аналізу й урахування ризикових ситуацій під час оцінки інвестиційного проекту. Проаналізовано шляхи їх зниження та запобігання у ході реалізації інвестиційного проекту з метою підвищення його ефективності. Висвітлено економіко-математичну модель формування інвестиційного портфеля реальних інвестиційних проектів. Розроблено оптимальну методику фінансового аналізу для відбору привабливих інвестиційних проектів.


Індекс рубрикатора НБУВ: У053.9(4Укр)306.751.7-93

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА320288 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
18.

Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського / ред.: О. О. Шубін. - Донецьк, 2003. - 254 с. - (Техн. науки; N 1(17)). - укp.

Висвітлено перспективи використання ізобутану як холодоагента нового покоління. Наведено результати дослідження антиоксидатних властивостей кизилу та перспектив його використання, комплексну оцінку якості виробів з пісочного тіста з додаванням чорноплідної горобини. Проаналізовано формування показників якості смакоароматичних домішок, модифікованого внутрішньотканинного газового складу в яблуках з захисним плівковим покриттям у процесі зберігання, вплив тривалості компресії на контамінацію мікроорганізмами сиропів. Розглянуто питання підвищення біологічної цінності та особливості структуроутворення борошняних кондитерських виробів з фруктовими порошками. Описано методику оцінки харчових продуктів за збалансованістю енергетичних речовин, процеси безвідходної переробки томатів і солодкого перцю на підприємствах харчування, особливості розробки технології концентрованих томатопродуктів. Визначено параметри роботи вібраційної машини для миття субпродуктів.

Освещены перспективы использования изобутана как холодоагента нового поколения. Приведены результаты исследования антиоксидантных свойств кизила и перспектив его использования, комплексная оценка качества изделий из песочного теста с добавлением черноплодной рябины. Проанализированы формирование показателей качества вкусовых ароматических добавок, модифицированного внутритканевого газового состава в яблоках с защитным пленочным покрытием при сохранении, влияние длительности компрессии на контаминацию микроорганизмами сиропов. Рассмотрены вопросы повышения биологической ценности и особенности структурообразования мучных кондитерских изделий с фруктовыми порошками. Описаны методика оценки пищевых продуктов по сбалансированности энергетических веществ, процессы безотходной переработки томатов и сладкого перца на предприятиях питания, особенности разработки технологии концентрированных томатопродуктов. Определены параметры работы вибрационной машины для мойки субпродуктов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л1/7я54(4Укр) + Л8/9я54(4Укр)

Шифр НБУВ: Ж70141/Техн. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
19.

Колесов О. С. 
Маркетингові дослідження та аналіз ринків зернопродукції регіону (на прикладі Вінницької області) : Моногр. / О. С. Колесов. - К. : Задруга, 2002. - 146 c. - Бібліогр.: 110 назв. - укp.

Розглянуто існуючий механізм маркетингу в сучасному зернопродуктовому підкомплексі. Проаналізовано вітчизняні та зарубіжні концепції маркетингу, класифіковано чинники маркетингового середовища зернопродуктового підкомплексу Вінниччини. Висвітлено ринки зерна та продуктів його первинної (борошна, спирту, круп, комбікормів) та вторинної переробки (хлібобулочних, макаронних та кондитерських виробів). Описано тенденції та визначено оптимальні параметри розвитку всіх складових зернопродуктового підкомплексу Вінниччини до 2010 р., існуючу та потенційну ємність ринків хлібопродуктів. Запропоновано систему показників, що характеризують інтенсивність конкуренції на ринках хлібопродуктів, конкурентні стратегії для підприємств та галузей зернопродуктового підкомплексу Вінниччини.

Рассмотрен существующий механизм маркетинга в современном зернопродуктовом подкомплексе. Проанализированы отечественные и зарубежные концепции маркетинга, классифицированны факторы маркетинговой среды зернопродуктового подкомплекса Винницкого региона. Освещены рынки зерна и продуктов его первичной (муки, спирта, круп, комбикормов) и вторичной переработки (хлебобулочных, макаронных и кондитерских изделий). Описаны тенденции и определены оптимальные параметры развития всех составляющих зернопродуктового подкомплекса Винницкого региона на следующие периоды до 2010 г., существующая и потенциальная емкость рынков хлебопродуктов. Предложена система показателей, характеризующая интенсивность конкуренции на рынках хлебопродуктов, конкурентные стратегии для предприятий и отраслей зернопродуктового подкомплекса Винницкого региона.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР-4ВІН)325.151-592

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА634241 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
20.

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України / ред.: В. О. Дорохін. - Полтава, 2002. - 114 с. - (Техн. науки; N 3(7)). - укp.

Наведено результати маркетингового дослідження споживчих властивостей та асортименту шкіряного взуття. Проаналізовано вплив мінеральної оксикремнієвої сировини широкого фракційного складу на реологічні властивості композицій у створенні полірувальних матеріалів. Описано основні конструктивні принципи лабораторних пральних машин. Розглянуто питання товарознавства харчових продуктів. Визначено шляхи вирішення проблем розширення асортименту та покращання якості кондитерських виробів підприємствами України. Висвітлено перспективи використання електромагнітних технологій у харчових виробництвах, технологію продуктів харчування.

Приведены результаты маркетингового исследования потребительских свойств и ассортимента кожаной обуви. Проанализировано влияние минерального оксикремниевого сырья широкого фракционного состава на реологические свойства композиций в создании полировальных материалов. Описаны основные конструктивные принципы лабораторных стиральных машин. Рассмотрены вопросы товароведения пищевых продуктов. Определены пути решения проблем расширения ассортимента и улучшения качества кондитерских изделий предприятиями Украины. Освещены перспективы использования электромагнитных технологий в пищевых производствах, технология продуктов питания.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)я52

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж70791 Пошук видання у каталогах НБУВ 
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського