Пошуковий запит: (<.>K=КУЛІНАРІЯ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | Ж16367 Грабовська Л. І. Використання навчального посібника "Кулінарія" [] // Професійно-технічна освіта, 2011,N № 4.-С.37-38
|
2. | Ж15566 Вдовченко В. "Кулінарія". Програма профільного навчання для загальноосвітніх навчальних закладів з трудового навчання у 10 - 12 класах [] / В. Вдовченко, М. Бердар, В. Тименко // Освіта і управління, 2008. т.Т. 11,N № 4.-С.123-157
|
3. | Ж29709 Астапцева Х. А. Гендерні стереотипи у рекламних оголошеннях українських, польських, американських періодичних видань 1930-х рр. [] / Х. А. Астапцева // Поліграфія і вид. справа, 2019,N № 1.-С.152-161
|
4. | Ж69407 Кобзар М. В. Феномен їжі як культурний компонент: категорії та терміни [] / М. В. Кобзар // Укр. культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Напрям: Культурологія, 2019,N Вип. 33.-С.135-141
|
5. | Ж23244:Соц.комун. Tregub A. Pragmatic value of service-expert programs in Ukrainian television space [] / A. Tregub // Держава та регіони. Сер. Соц. комунікації, 2021,N № 2.-С.15-21
|
6. | ВА862202 Етнічна кулінарія [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т
|