Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Наукова електронна бібліотека (3)Автореферати дисертацій (9)Книжкові видання та компакт-диски (37)
Пошуковий запит: (<.>K=ПРЯНИК$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.СО24209 Лісовенко О. Т.Акад. інж. наук України. Укр. держ. ун-т харч. технологій. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв [Текст] : Підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти
2.Ж69879 Дробот В. І. Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.28-29
3.Ж69879 Дробот В. І. Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.113-115
4.Ж69879 Дробот В. І. Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.60-62
5.Ж69879 Оболкіна В. І. Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.22-23
6.Ж69879 Дорохович А. М. Нова технологія заварного пряника [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.89
7.РА357192 Полумбрик М. О.Нац. ун-т харч. технологій. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
8.РА347518 Оболкіна В. І.Нац. ун-т харч. технологій. Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01
9.РА365876 Євлаш В. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів анианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2009/
10.РА310533 Дорохович В. В.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2000/
11.РА312155 Ратушенко А. Т.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2001/
12.РА351027 Денисенко Т. М.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
13.РА345603 Своєволіна Г. В.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології заварних пряників [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
14.РА356385 Віннікова В. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
15.РА381860 Бодак М. П.Львів. комерц. акад. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2011/
16.В353827/1 МОНМС України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Харк. торг.-екон. ін-т, Бєлгород. держ. технол. ун-т ім. В.Г. Шухова, Бєлгород. ун-т кооп., економіки і права. Інтегральна роль науки та освіти у міжнародному розподілі праці. Ч. 1 [Текст]
17.Ж69879 Оболкіна В. І. Вплив технологічних факторів на зміну структури пряників [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 52.-С.97-102
18.РА406389 Кирпіченкова О. М. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кирпіченкова Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій
19.Ж24320 Иоргачева Е. Г. Стабилизация качества сырцовых пряников при хранении [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 2/12.-С.138-143
20.Ж71450 Колісник О. П. Ментальність, етнічний характер, ідентичність та духовний саморозвиток пересічного українця як чинники долі України [] // Психологічні перспективи, 2013,N Вип. 21.-С.88-117
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського