Пошуковий запит: (<.>K=ФАСУВАНН$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 53
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА614041 Варфоломєєв А. Й.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Удосконалення технологій газованих напоїв [Текст]
|
2. | ВА673297 Горбенко В. М. Автоматизовані системи контролю та керування процесами зернопереробки на млинах [Текст]
|
3. | ВС45039 Єресько Г. О. Технологічне обладнання молочних виробництв [Текст] : навч. посібник
|
4. | ВА714554 Сидоров Ю. І.Нац. ун-т "Львів. політехніка". Екстракція рослинної сировини [Текст] : навч. посіб.
|
5. | Ж15241 Яхимович С. В. Фасування у паперові пакети [Текст]: 6 // Упаковка.-С.43-45
|
6. | Ж15241 Пітра М. М. Нові технології зберігання фасованої продукції [Текст]: 2 // Упаковка.-С.30-33
|
7. | Ж29432 Семенов О. М. Оцінка фізичних впливів на тару в процесах її підготовки до фасування рідинної продукції [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.79-82
|
8. | Ж15241 Бабич Л. М. Склотара та її випробування [Текст]: 5 // Упаковка.-С.54-56
|
9. | Ж15241 Піддубний В. А. Термодинамічні параметри в процесах фасування газованих напоїв [Текст]: 1 // Упаковка.-С.33-35
|
10. | Ж15241 Гаврильченко О. В. Проектування фасувальних пристроїв для високопродуктивних пакувальних машин [Текст]: 3 // Упаковка.-С.38-39
|
11. | РА363229 Владіміров С. В.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2008/
|
12. | РА347675 Рудакова Т. В.Нац. ун-т харч. технологій. Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04
|
13. | РА357771 Шувалова Л. А.Черкас. держ. технол. ун-т. Структурно-функціональні моделі та методи інформаційної технології адаптивного управління технологічними процесами фасування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
|
14. | РА317636 Варфоломєєв А. Й.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2001/
|
15. | РА344513 Касьянова Н. О.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
|
16. | В353107/3 Спецпроект: аналіз наукових досліджень. Т. 3:Наукові праці з геології, архітектури, технічних та фізико-математичних наук [Текст]
|
17. | РА379012 Семенов О. М.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення процесів пастеризаційної і стерилізаційної обробки харчової продукції і напоїв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12
|
18. | Ж15241 Шредер В. Л. Пакування харчових продуктів у гнучкі матеріали [Текст]: 1 // Упаковка.-С.38-43
|
19. | Ж15241 Шредер В. Л. Пакування харчових продуктів у гнучкі матеріали [Текст]: 4 // Упаковка.-С.29-35
|
20. | Ж15241 Шредер В. Л. Пакування харчових продуктів у гнучкі матеріали [Текст]: 5 // Упаковка.-С.30-35
|
| |