Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (5)Книжкові видання та компакт-диски (6)
Пошуковий запит: (<.>K=ФАСУВАНН$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 53
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА614041 Варфоломєєв А. Й.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Удосконалення технологій газованих напоїв [Текст]
2.ВА673297 Горбенко В. М. Автоматизовані системи контролю та керування процесами зернопереробки на млинах [Текст]
3.ВС45039 Єресько Г. О. Технологічне обладнання молочних виробництв [Текст] : навч. посібник
4.ВА714554 Сидоров Ю. І.Нац. ун-т "Львів. політехніка". Екстракція рослинної сировини [Текст] : навч. посіб.
5.Ж15241 Яхимович С. В. Фасування у паперові пакети [Текст]: 6 // Упаковка.-С.43-45
6.Ж15241 Пітра М. М. Нові технології зберігання фасованої продукції [Текст]: 2 // Упаковка.-С.30-33
7.Ж29432 Семенов О. М. Оцінка фізичних впливів на тару в процесах її підготовки до фасування рідинної продукції [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.79-82
8.Ж15241 Бабич Л. М. Склотара та її випробування [Текст]: 5 // Упаковка.-С.54-56
9.Ж15241 Піддубний В. А. Термодинамічні параметри в процесах фасування газованих напоїв [Текст]: 1 // Упаковка.-С.33-35
10.Ж15241 Гаврильченко О. В. Проектування фасувальних пристроїв для високопродуктивних пакувальних машин [Текст]: 3 // Упаковка.-С.38-39
11.РА363229 Владіміров С. В.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2008/
12.РА347675 Рудакова Т. В.Нац. ун-т харч. технологій. Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04
13.РА357771 Шувалова Л. А.Черкас. держ. технол. ун-т. Структурно-функціональні моделі та методи інформаційної технології адаптивного управління технологічними процесами фасування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
14.РА317636 Варфоломєєв А. Й.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2001/
15.РА344513 Касьянова Н. О.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
16.В353107/3 Спецпроект: аналіз наукових досліджень. Т. 3:Наукові праці з геології, архітектури, технічних та фізико-математичних наук [Текст]
17.РА379012 Семенов О. М.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення процесів пастеризаційної і стерилізаційної обробки харчової продукції і напоїв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12
18.Ж15241 Шредер В. Л. Пакування харчових продуктів у гнучкі матеріали [Текст]: 1 // Упаковка.-С.38-43
19.Ж15241 Шредер В. Л. Пакування харчових продуктів у гнучкі матеріали [Текст]: 4 // Упаковка.-С.29-35
20.Ж15241 Шредер В. Л. Пакування харчових продуктів у гнучкі матеріали [Текст]: 5 // Упаковка.-С.30-35
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського