Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (24)Тематичний інтернет-навігатор (6)Наукова електронна бібліотека (155)Автореферати дисертацій (920)Книжкові видання та компакт-диски (2392)Журнали та продовжувані видання (104)
Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧОВ$<.>+<.>K=ПРОМИСЛОВІСТЬ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7673
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Grishin M. Development of a simplified drying rate evaluation method based on the calculation of kinetic process [Текст] 22: 2 // Пром. теплотехника.-С.44-46
2.Ж14162 Dukalska L. Investigations on the obtaining of dry powder from vegetables and from the processing by-products of them [Текст] 21: 2-3 // Пром. теплотехника.-С.62-67
3.Ж14162 Vainberg R. Sh. The prospects for energy saving in the production of pectin and pectin containing compositions [Текст] 22: 1 // Пром. теплотехника.-С.5-9
4.Ж28588 Автоматизація виробничих процесів у машинобудуванні та приладобудуванні. Вип. 35 [Текст]
5.Ж14162 Шнидерс А. Адаптивное управление паровой установкой для технологических нужд пищевого предприятия [Текст] 23: 3 // Пром. теплотехника.-С.89-94
6.Ж69634 Укр. акад. держ. упр. при Президентові України. Харк. філ. Актуальні проблеми державного управління. N 2 [Текст]
7.ВА585940 Рябченко О. Д. Акціонування в економіці [Текст]
8.ВА585904 Рябченко О. Д. Акціонування промислових підприємств в умовах перехідної економіки [Текст]
9.Р84172 Рябченко О. Д. Акціонування підприємств харчової промисловості в Україні [Текст]
10.ВА606197 Лебединська О. Ю. Безалкогольна промисловість України: (державна політика, управління, конкурентоспроможність) [Текст]
11.ВА592894 Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : Навч. посіб.
12.Березовська Н. Р. Бібліографічно-інформаційні ресурси харчової галузі [Текст] // Науково-технічні бібліотеки в єдиному інформаційному просторі України.-С.76-78
13.ВА596509 Циганков П. С. Виділення спирту із бражки та його очистка [Текст]
14.Ж14738 Прудніков С. Г. Використана тара і упаковка. Проблеми екології і вторпереробки [Текст]: 4 (Дод.) // Хім. пром-сть України.-С.154-157
15.ВА589270 Уман. с.-г. акад. Використання ресурсів АПК в умовах формування ринкової економіки [Текст] : Зб. наук. пр.
16.ВА605504 УААН. Ін-т кормів. Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі [Текст] : Матеріали третьої Всеукр. конф., 3 серп. 2000 р.
17.Ж15383 Бенько Т. Р. Виробнича інфраструктура громадського харчування та її особливості в західному регіоні [Текст]: 4 // Регіон. економіка.-С.177-181
18.Ж69944 Кораблева О. А. Влияние сроков уборки, режимов сушки и хранения на качество пряного сырья для пищевой промышленности [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.80-82
19.Ж26810 Попічєв М. І. Вплив біологічно активних харчових добавок, що містять поліненасичені жирні кислоти, на активність деяких внутрішньоеритроцитарних ферментів та на спорідненість гемоглобіну до кисню у спортсменів при інтенсивному фізичному навантаженні [Текст] 47: 1 // Фізіол. журн.-С.76-79
20.Ж26810 Гнатюк М. С. Вплив магнітолазерного опромінювання на стан серцевого м'яза при адреноліновій міокардіодистрофії та харчовій депривації [Текст] 46: 3 // Фізіол. журн.-С.67-71
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського