Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧОВ$<.>+<.>K=ПРОМИСЛОВІСТЬ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7673
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж14162 Grishin M. Development of a simplified drying rate evaluation method based on the calculation of kinetic process [Текст] 22: 2 // Пром. теплотехника.-С.44-46
|
2. | Ж14162 Dukalska L. Investigations on the obtaining of dry powder from vegetables and from the processing by-products of them [Текст] 21: 2-3 // Пром. теплотехника.-С.62-67
|
3. | Ж14162 Vainberg R. Sh. The prospects for energy saving in the production of pectin and pectin containing compositions [Текст] 22: 1 // Пром. теплотехника.-С.5-9
|
4. | Ж28588 Автоматизація виробничих процесів у машинобудуванні та приладобудуванні. Вип. 35 [Текст]
|
5. | Ж14162 Шнидерс А. Адаптивное управление паровой установкой для технологических нужд пищевого предприятия [Текст] 23: 3 // Пром. теплотехника.-С.89-94
|
6. | Ж69634 Укр. акад. держ. упр. при Президентові України. Харк. філ. Актуальні проблеми державного управління. N 2 [Текст]
|
7. | ВА585940 Рябченко О. Д. Акціонування в економіці [Текст]
|
8. | ВА585904 Рябченко О. Д. Акціонування промислових підприємств в умовах перехідної економіки [Текст]
|
9. | Р84172 Рябченко О. Д. Акціонування підприємств харчової промисловості в Україні [Текст]
|
10. | ВА606197 Лебединська О. Ю. Безалкогольна промисловість України: (державна політика, управління, конкурентоспроможність) [Текст]
|
11. | ВА592894 Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : Навч. посіб.
|
12. | Березовська Н. Р. Бібліографічно-інформаційні ресурси харчової галузі [Текст] // Науково-технічні бібліотеки в єдиному інформаційному просторі України.-С.76-78
|
13. | ВА596509 Циганков П. С. Виділення спирту із бражки та його очистка [Текст]
|
14. | Ж14738 Прудніков С. Г. Використана тара і упаковка. Проблеми екології і вторпереробки [Текст]: 4 (Дод.) // Хім. пром-сть України.-С.154-157
|
15. | ВА589270 Уман. с.-г. акад. Використання ресурсів АПК в умовах формування ринкової економіки [Текст] : Зб. наук. пр.
|
16. | ВА605504 УААН. Ін-т кормів. Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі [Текст] : Матеріали третьої Всеукр. конф., 3 серп. 2000 р.
|
17. | Ж15383 Бенько Т. Р. Виробнича інфраструктура громадського харчування та її особливості в західному регіоні [Текст]: 4 // Регіон. економіка.-С.177-181
|
18. | Ж69944 Кораблева О. А. Влияние сроков уборки, режимов сушки и хранения на качество пряного сырья для пищевой промышленности [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.80-82
|
19. | Ж26810 Попічєв М. І. Вплив біологічно активних харчових добавок, що містять поліненасичені жирні кислоти, на активність деяких внутрішньоеритроцитарних ферментів та на спорідненість гемоглобіну до кисню у спортсменів при інтенсивному фізичному навантаженні [Текст] 47: 1 // Фізіол. журн.-С.76-79
|
20. | Ж26810 Гнатюк М. С. Вплив магнітолазерного опромінювання на стан серцевого м'яза при адреноліновій міокардіодистрофії та харчовій депривації [Текст] 46: 3 // Фізіол. журн.-С.67-71
|
| |