Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>TJ=Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2935
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69879 Мельник Л. М. Eфективність дії природних дисперсних мінералів в очищенні водно-спиртових розчинів [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.23-25
2.Ж69879 Білоткач К. М. Штучні матеріали як носії для культивування поверхнево-залежних культур клітин [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.80-82
3.Ж69879 Алькема В. Г. Цінова політика підприємств АПК на етапі адаптації до ринкових умов господарювання [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.157-160
4.Ж69879 Шеремет О. О. Функціонування ринку соків в Україні [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.109-111
5.Ж69879 Стахурський В. О. Формування планових фінансових результатів діяльності підприємства як основна складова фінансового плану [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.104-108
6.Ж69879 Кудирко О. М. Формування інноваційної стратегії та її реалізація на промислових підприємствах [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.97-100
7.Ж69879 Шевченко М. М. Фінансовий лізинг як напрям реалізації інноваційно-інвестиційної стратегії підприємства [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.219-222
8.Ж69879 Юрій Е. О. Фінансове планування в системі стратегічного розвитку підприємства [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.267-269
9.Ж69879 Юкало В. Г. Фізіолого-біохімічні властивості протеолітично активних штамів лактококів [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.18-20
10.Ж69879 Шупик І. І. Фермерські господарства жінок Полтавщини в умовах ринкової трансформації [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.161-162
11.Ж69879 Федулова І. В. Фактори аналізу попиту на нововведення [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.305-306
12.Ж69879 Гаврилова Т. В. Управлінські аспекти активізації діяльності підприємств у стратегічному напрямі їхнього розвитку [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.154-157
13.Ж69879 Драган О. І. Управління якістю - запорука конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.187-189
14.Ж69879 Поставна Л. П. Управління ризиками в споживчій кооперації України як засіб підвищення ефективності взаємодії з АПК [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.178-180
15.Ж69879 Ткаченко Н. М. Управління бухгалтерським обліком і його організація на підприємствах України [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.117-119
16.Ж69879 Гуткевич С. О. Україна в контексті міжнародної інвестиційної діяльності [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.282-284
17.Ж69879 Темчишина Ю. Л. Удосконалення індикаторів платоспроможності підприємства в комплексній системі аудиту [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.40-43
18.Ж69879 Цюпка С. С. Тістоготувальний агрегат [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.102-104
19.Ж69879 Фролова Н. Е. Технологічні прийоми оброблення природних носіїв аромату для підвищення їхньої функціональності [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.96-98
20.Ж69879 Василенко С. М. Теплообмін в окремих струменях рідини в апаратах зі щілинними розподільними пристроями [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.100-102
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського