Пошуковий запит: (<.>TJ=Харчова промисловість<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж29432 Кочубей-Литвиненко О. В. Оцінювання якості і стійкості до зберігання сухої молочної сироватки інструментальними та хемометричними методами [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.67-74
|
2. | Ж29432 Арсеньєва Л. Ю. Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.61-66
|
3. | Ж29432 Пасічний В. М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м'ясом качки [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.55-60
|
4. | Ж29432 Старовойтова С. О. Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи продуктів функціонального харчування і бактеріотерапевтичних препаратів [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.86-92
|
5. | Ж29432 Шеманська Є. І. Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.80-85
|
6. | Ж29432 Євтушенко О. О. Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.75-79
|
7. | Ж29432 Дробот В. І. Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок) [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.28-33
|
8. | Ж29432 Павлюковець І. Ю. Синтез поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 на відпрацьованій соняшниковій олії за наявності екзогенних попередників [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.21-27
|
9. | Ж29432 Сімахіна Г. О. Перспективи використання зеленої маси буряків на якісно новому рівні [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.13-20
|
10. | Ж29432 Вороненко А. А. Синтез екзополісахариду етаполану на суміші меляси і відпрацьованої олії [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.49-54
|
11. | Ж29432 Дорохович А. М. Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.41-48
|
12. | Ж29432 Дорохович А. М. Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.34-40
|
13. | Ж29432 Горчакова О. М. Дослідження ефективності роботи пневмопривода з функцією рекуперації енергії в пристроях пакувального обладнання [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.153-160
|
14. | Ж29432 Бабанов І. Г. Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.146-152
|
15. | Ж29432 Соколенко А. І. Рекуперація кінетичної енергії в технологічних машинах [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.138-145
|
16. | Ж29432 Гапонюк І. І. Техніко-економічні аспекти рекуперації теплоти відпрацьованих газів [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.175-181
|
17. | Ж29432 Савчук О. В. Інтелектуальна система підтримки прийняття рішень для багатоасортиментного виробництва [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.167-174
|
18. | Ж29432 Кишенько В. Д. Реалізація сценаріїв керування технологічними процесами хлібопекарського виробництва [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.161-166
|
19. | Ж29432 Сімахіна Г. О. Особливості створення спеціалізованих харчових продуктів геродієтичного спрямування [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.107-114
|
20. | Ж29432 Українець А. І. Розроблення способу отримання мафінів оздоровчого призначення [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.100-106
|
| |