Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж29432 Кочубей-Литвиненко О. В. Оцінювання якості і стійкості до зберігання сухої молочної сироватки інструментальними та хемометричними методами [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.67-74
2.Ж29432 Арсеньєва Л. Ю. Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.61-66
3.Ж29432 Пасічний В. М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м'ясом качки [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.55-60
4.Ж29432 Старовойтова С. О. Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи продуктів функціонального харчування і бактеріотерапевтичних препаратів [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.86-92
5.Ж29432 Шеманська Є. І. Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.80-85
6.Ж29432 Євтушенко О. О. Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.75-79
7.Ж29432 Дробот В. І. Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок) [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.28-33
8.Ж29432 Павлюковець І. Ю. Синтез поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 на відпрацьованій соняшниковій олії за наявності екзогенних попередників [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.21-27
9.Ж29432 Сімахіна Г. О. Перспективи використання зеленої маси буряків на якісно новому рівні [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.13-20
10.Ж29432 Вороненко А. А. Синтез екзополісахариду етаполану на суміші меляси і відпрацьованої олії [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.49-54
11.Ж29432 Дорохович А. М. Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.41-48
12.Ж29432 Дорохович А. М. Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.34-40
13.Ж29432 Горчакова О. М. Дослідження ефективності роботи пневмопривода з функцією рекуперації енергії в пристроях пакувального обладнання [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.153-160
14.Ж29432 Бабанов І. Г. Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.146-152
15.Ж29432 Соколенко А. І. Рекуперація кінетичної енергії в технологічних машинах [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.138-145
16.Ж29432 Гапонюк І. І. Техніко-економічні аспекти рекуперації теплоти відпрацьованих газів [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.175-181
17.Ж29432 Савчук О. В. Інтелектуальна система підтримки прийняття рішень для багатоасортиментного виробництва [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.167-174
18.Ж29432 Кишенько В. Д. Реалізація сценаріїв керування технологічними процесами хлібопекарського виробництва [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.161-166
19.Ж29432 Сімахіна Г. О. Особливості створення спеціалізованих харчових продуктів геродієтичного спрямування [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.107-114
20.Ж29432 Українець А. І. Розроблення способу отримання мафінів оздоровчого призначення [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.100-106
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського