Пошуковий запит: (<.>TJ=Харчова промисловість<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж29432 Лич І. В. Біологічна роль абзимів в організмі людини [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.5-9
|
2. | Ж29432 Кравченко М. Ф. Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.10-14
|
3. | Ж29432 Пенкіна Н. М. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.15-18
|
4. | Ж29432 Башта А. О. Отримання халви оздоровчого призначення [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.19-24
|
5. | Ж29432 Сімахіна Г. О. Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.25-30
|
6. | Ж29432 Сімахіна Г. О. Нові композиції на основі харчової клітковини дезінтоксикаційної та адаптогенної дії [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.31-35
|
7. | Ж29432 Пасічний В. М. "Білкозин" - альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.36-39
|
8. | Ж29432 Д'яконова А. К. Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.40-45
|
9. | Ж29432 Тогачинська О. В. Вплив фузаріозних хвороб на розвиток зернових та дослідження їх біохімічних показників [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.46-50
|
10. | Ж29432 Куник О. М. ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.51-56
|
11. | Ж29432 Радзієвська І. Г. Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.57-61
|
12. | Ж29432 Кирпіченкова О. М. Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.62-65
|
13. | Ж29432 Гуменюк О. Л. Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.66-72
|
14. | Ж29432 Оболкіна В. І. Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівса [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.73-78
|
15. | Ж29432 Роман Т. О. Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.79-86
|
16. | Ж29432 Симоненко Ю. М. Динаміка зміни концентрації діоксиду вуглецю в ємності при виноградному бродінні [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.87-91
|
17. | Ж29432 Соколенко А. І. Про можливості рекуперації кінетичної енергії в машинах і механізмах [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.92-99
|
18. | Ж29432 Кривопляс-Володіна Л. О. Оптимізація компоновки пакувальних технологічних ліній [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.100-104
|
19. | Ж29432 Горчакова О. М. Методологія проектування пакувальних машин на основі мехатронних модулів [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.105-112
|
20. | Ж29432 Кишенько В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.113-118
|
| |