Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж29432 Лич І. В. Біологічна роль абзимів в організмі людини [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.5-9
2.Ж29432 Кравченко М. Ф. Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.10-14
3.Ж29432 Пенкіна Н. М. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.15-18
4.Ж29432 Башта А. О. Отримання халви оздоровчого призначення [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.19-24
5.Ж29432 Сімахіна Г. О. Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.25-30
6.Ж29432 Сімахіна Г. О. Нові композиції на основі харчової клітковини дезінтоксикаційної та адаптогенної дії [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.31-35
7.Ж29432 Пасічний В. М. "Білкозин" - альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.36-39
8.Ж29432 Д'яконова А. К. Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.40-45
9.Ж29432 Тогачинська О. В. Вплив фузаріозних хвороб на розвиток зернових та дослідження їх біохімічних показників [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.46-50
10.Ж29432 Куник О. М. ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.51-56
11.Ж29432 Радзієвська І. Г. Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.57-61
12.Ж29432 Кирпіченкова О. М. Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.62-65
13.Ж29432 Гуменюк О. Л. Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.66-72
14.Ж29432 Оболкіна В. І. Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівса [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.73-78
15.Ж29432 Роман Т. О. Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.79-86
16.Ж29432 Симоненко Ю. М. Динаміка зміни концентрації діоксиду вуглецю в ємності при виноградному бродінні [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.87-91
17.Ж29432 Соколенко А. І. Про можливості рекуперації кінетичної енергії в машинах і механізмах [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.92-99
18.Ж29432 Кривопляс-Володіна Л. О. Оптимізація компоновки пакувальних технологічних ліній [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.100-104
19.Ж29432 Горчакова О. М. Методологія проектування пакувальних машин на основі мехатронних модулів [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.105-112
20.Ж29432 Кишенько В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.113-118
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського