Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харч. пром-сть<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 677
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж29432 Страшинський І. М. Характеристика харчових фосфатів за буферною ємністю [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.32-35
2.Ж29432 Пасічний В. М. Характеристика сировини для запікання м'ясопродуктів [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.30-31
3.Ж29432 Гнатенко М. А. Фізико-хімічні властивості концентрованих і сухих пектинових екстрактів [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.16-19
4.Ж29432 Юкало В. Г. Фагорезистентність та антагоністичні властивості протеолітично активних лактококів [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.64-66
5.Ж29432 Оверченко О. М. Удосконалення методів визначення вмісту вуглеводів у гідролізатах крохмалю [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.55-58
6.Ж29432 Пухляк А. Г. Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.61-64
7.Ж29432 Мельниченко І. М. Технологічні властивості концентрату пивного сусла для виробництва пива на мініпивзаводах [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.43-44
8.Ж29432 Мазуренко І. К. Технологічні аспекти асептичного консервування томатної пасти [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.132-133
9.Ж29432 Піддубний В. А. Тертя між вантажами і рухомими опорними площинами [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.157-160
10.Ж29432 Ільєнко Н. О. Тенденції оплати праці у промисловості України і її галузях [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.176-179
11.Ж29432 Мельник Л. М. Температурно-програмована десорбційна мас-спектрометрія природних дисперсних мінералів і синтетичного цеоліту в технологічному процесі зневоднення та очищення водно-спиртових розчинів [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.92-98
12.Ж29432 Гуць В. С. Сферична фільтрація при мокрому солінні м'яса [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.84-88
13.Ж29432 Гайдар Н. М. Сухі продукти функціонального призначення для дитячого харчування, збагачені компонентами рослинного походження [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.137-138
14.Ж29432 Слань Ю. М. Системи автоматичного регулювання з нейромережними регуляторами [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.163-165
15.Ж29432 Фролова Н. Е. Розроблення методики газохроматографічного аналізу ефірних олій на капілярних колонках [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.80-82
16.Ж29432 Гавва О. М. Розрахунок дозувальних пристроїв з пневматичним приводом для в'язких харчових продуктів [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.149-151
17.Ж29432 Трегуб В. Г. Побудова математичної моделі автоматизованого апарата періодичної дії [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.165-169
18.Ж29432 Мелетьєв А. Є. Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.45-47
19.Ж29432 Українець А. І. Перспективи використання омічного нагрівання для оброблення харчової сировини [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.109-112
20.Ж29432 Адаменко О. А. Перспектива впровадження в харчову промисловість екологічно чистих технологій, що засновані на використанні планетарного неелектромагнітного випромінювання [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.76-79
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського