Пошуковий запит: (<.>TJ=Ukrainian Food Journal<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 420
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж43715 Штик І. Якісні показники та біологічна цінність м'яса диких тварин [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.157-162
|
2. | Ж43715 Дмитрук Є. Підвищення ефективності розмельних систем в сортових хлібопекарських помелах пшениці [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.163-168
|
3. | Ж43715 Lugovska O. Stability studies of inulin and olihofructose in the drink [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.169-174
|
4. | Ж43715 Radzievska I. Research of content biologically active components of oils [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.175-179
|
5. | Ж43715 Осьмак Т. Удосконалення технології морозива з фруктозою [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.180-185
|
6. | Ж43715 Пешук Л. Розробка сирокопчених ковбас для гурманів [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.186-191
|
7. | Ж43715 Чеботарьова К. Антиадгезивні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.192-197
|
8. | Ж43715 Малюта О. Отримання рекомбінантного C2 домену білка Bcr [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.198-202
|
9. | Ж43715 Кудря Н. Особливості синтезу поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii IMB B-7405 на суміші ростових субстратів [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.203-209
|
10. | Ж43715 Tasheva S. Energy efficiency of different technological regimes in distilleries processing resene. I. Stationary distillation apparatus [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.210-214
|
11. | Ж43715 Шутюк В. Режими сушіння екстракту топінамбура в розпилювальній сушарці [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.215-220
|
12. | Ж43715 Поздняков В. Математическое описание взаимодействия зерновой массы с конструктивными элементами вибропневмосепаратора [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.221-229
|
13. | Ж43715 Chmielewska B. Differentiation of the standard of living of families in countries of the European Union [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.230-244
|
14. | Ж43715 Беренда Н. Загальновиробничі витрати як складова операційних витрат, сутність та особливості їх розподілу [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.245-252
|
15. | Ж43715 Влощинська В. Оподаткування операцій з цінними паперами [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.253-259
|
16. | Ж43715 Denysiuk I. The enterprise's development: the essence of the concept and characteristics [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.260-264
|
17. | Ж43715 Коваленко Л. Економічний зміст ресурсного потенціалу банківської установи [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.265-271
|
18. | Ж43715 Хамутовська І. Пріоритети залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 2.-С.272-278
|
19. | Ж43715 Романова З. Оптимізація технології приготування пива шляхом вдосконалення процесу приготування пивного сусла [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 1.-С.7-13
|
20. | Ж43715 Оболкіна В. Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 1.-С.14-18
|
| |