Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Книжкові видання та компакт-диски (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л111.317$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.Ж69472 Павленко А. М. Гідротермічне емульгування [Текст]: 3 // Систем. технології.-С.135-141
2.Ж69472 Павленко А. М. Розвиток енергоощадних методів гомогенізації [Текст]: 1 // Систем. технології.-С.135-141
3.Ж69472 Павленко А. М. Устойчивость ЭТС в центробежном поле [Текст]: 3 // Систем. технології.-С.39-42
4.Ж69472 Крюковская О. А. Экосовместимая технология эмульгирования [Текст]: 1 // Систем. технології.-С.33-38
5.РА342052 Рузова Т. О.Дніпропетр. нац. ун-т. Моделі і методи опису форми дисперсних утворень при емульгуванні рідких палив [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
6.РА354126 Клімов Р. О.НАН України. Ін-т техн. теплофізики. Особливості тепломасообміну в технологічних емульсіях [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
7.ВА734152 Павленко А. М.Днепродзерж. гос. техн. ун-т. Структурообразование и дезинтеграция эмульсий в вихревых аппаратах [Текст] : монография
8.Ж24320 Лазорко О. І. Дослідження фізико-хімічних властивостей неіоногенних деемульгаторів на основі оксидів етилену та пропілену [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2013,N № 6/6.-С.47-51
9.Ж16099 Сухарьков О. В. Исследование процесса эмульгирования в многочастотном акустическом поле [] // Акустичний вісник, 2009. т.Т. 12,N № 4.-С.57-64
10.Ж69121 Kovalenko I. L. Emulsifier development for high-concentrated reverse emulsions [] // Праці Одеського політехнічного університету, 2016,N Вип. 1.-С.72-80
11.Ж69879 Марценюк О. С. Емульгування в апаратах з регулярними перфорованими насадками [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 4.-С.154-162
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського