Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.123/129$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.Ж14678 Котова Е. Е. Вивчення стеринового складу деяких жирних рослинних олій [Текст]: 1 // Вісн. фармації.-С.26-32
2.Ж69879 Зенкіна О. В. Дослідження окиснювальної стабільності високоолеїнової олії та пальмового олеїну [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.46-48
3.Ж24320 Бєлінська А. П. Розробка скваленвмісної сумішевої олії зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот [Текст]: 3/8 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.68-70
4.Ж24320 Kotliar Ye. Development of a technology of vitaminized blended vegetable oils and their identification by the fatty acid and vitamin contents [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 3/11.-С.32-43
5.Ж43715 Tarique Panhwar Physicochemical composition and FTIR characterization of castor seed oil [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 4.-С.778-787
6.Ж43715 Tarique Panhwar Physicochemical composition and FTIR characterization of castor seed oil [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 4.-С.778-787
7.Ж69879 Котляр Є. О. Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 5.-С.187-196
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського