Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (3)Автореферати дисертацій (4)Книжкові видання та компакт-диски (257)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 140
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА604916 Пасальський Б. К.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Хімія харчових продуктів [Текст] : Навч. посіб.
2.ВА666749 Букалова Н. В. Довідник основних термінів та визначень щодо виробництва продукції тваринного походження, переробки та комплексу заходів із забезпечення її якості [Текст]
3.ВА666225 Посудін Ю. І.Нац. аграр. ун-т. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : Навч. посіб. для студ. вищ. аграр. навч. закл.
4.ВА637198 Львів. комерц. акад. Сенсорний аналіз [Текст] : Опор. конспект лекцій для студ.
5.СО25996 Держ. наук.-техн. б-ка України. Інформ.-бібліогр. від. Біотехнології в енергетиці, промисловості і сільському господарстві [Текст] : Ретросп. бібліогр. покажч. за 1999 - 2002 рр.
6.ВА647766 Білоцерк. держ. аграр. ун-т. Ін-т післядиплом. навчання керівників і спеціалістів вет. медицини. Довідник санітарно-мікробіологічних методів дослідження харчових продуктів та об'єктів довкілля [Текст]
7.ВС44425 Дубініна А. А.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення [Текст] : підруч. для студ. ВНЗ
8.ВС43563 Михальські Т. Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] : Довід.
9.ВА671168 Смоляр В. І. Харчова експертиза [Текст] : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
10.ВС41535 Довгань В. П. Хіміко-бактеріологічний аналіз [Текст] : Підруч.
11.ВА706232 Зинченко М. Г.Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". Биохимические и микробиологические основы пищевой и бродильной технологии [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов
12.ВА704507 Пількевич Н. Б.Луган. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : навч. посіб.
13.Ж69879 Гуць В. С. Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктів [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.76-80
14.Ж25189 Блюм Я. Б. Впровадження методів оцінки наявності та вмісту генетично модифікованих компонентів у продуктах харчування, кормах і парфюмерно-косметичних виробах [Текст] 4: 2 // Наука та інновації.-С.40-48
15.Ж29409/А Міхалєва М. С. Дослідження сучасного стану метрологічного забезпечення, нормування якості харчової продукції, національна стратегія вирішення проблем її якості та безпечності в Україні [Текст]: 608 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Автоматика, вимірювання та керування.-С.143-149
16.Ж70321 Бондирєв В. Перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції [Текст]: Вип. 67 // Вимірюв. техніка та метрологія.-С.100-102
17.Ж25189 Блюм Я. Б. Конфокальна мікроскопія у Центрі користування унікальними приладами при Інституті харчової біотехнології та геноміки НАНУ [Текст] 5: 2 // Наука та інновації.-С.82-91
18.Ж21854 Писарева Н. Є. Мікрохвильова мінералізація в аналізі харчових продуктів на вміст йоду за реакцією Сендела - Кольтгофа [Текст] 75: 1/2 // Укр. хим. журн.-С.58-62
19.Ж23889 Гончаренко Т. П. Харчові добавки як об'єкт моніторингових досліджень [Текст]: 4 // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн.-С.81-84
20.РА321564 Зима С. В.Київ. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування [Текст] : Автореф. дис.. канд. хім. наук : 02.00.02.- URL: /ard/2002/
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського